Gerucht: Volgende Nintendo Direct vindt in juli plaats

Nu E3 2023 niet meer doorgaat, vragen veel mensen zich af of Nintendo zelf nog een aparte presentatie gaat houden deze zomer. Nintendo heeft nog niets van zichzelf laten weten, maar een aantal geruchten suggereren dat we dit jaar een zomerse Direct kunnen verwachten.

Jeff Grub van Gaint Bomb heeft laten weten dat hij van mening is dat er ergens in juli een presentatie van Nintendo zal plaatsvinden. Of dit gaat om een volledige Direct, een Partner Direct of een andere soort presentatie weet hij niet zeker.

Hieronder zijn de volledige woorden van Jeff Grub te lezen (vertaald):

“De eerste geruchten zijn dat er volgende maand in juli iets gaat gebeuren, of dat nu een echte Direct is of een Partner Direct of een showcase Direct van een derde partij, hoe ze het ook willen noemen, Direct Mini….”. Ik heb geen idee. Maar het lijkt erop dat je zoiets pas volgende maand hoeft te verwachten, als dat al gebeurt. Zoals ik al zei, geruchten, het lijkt vrij waarschijnlijk dat er volgende maand iets kan gebeuren met Nintendo, hoewel een juli Direct raar zou zijn.”

Het is dus nog onduidelijk of Nintendo in juli een presentatie gaat geven en in welke voor vorm deze zal zijn. Vorig jaar gaf het bedrijf een Nintendo Direct Mini: partner showcase in juni.

Denk jij dat er volgende maand een presentatie van Nintendo gaat platsvinden? Zo ja, in welke vorm? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gaint Bomb op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

2

Erik

Summer Game Fest 2023 – Tijden voor alle shows & livestreams

0

Nieuws Summer Game Fest 2023 - Tijden voor alle shows & livestreams

07-06-2023

2

Robin

Octopath Traveler II meer dan 1 miljoen keer verkocht

3

Nieuws Octopath Traveler II meer dan 1 miljoen keer verkocht

07-06-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 7

Apenknul

7 jun 23 om 23:19

#10157‍

3825 XP | 719 comments

Ik vind het moeilijk, ene kant wil ik erg graag een nieuwe Direct zodat ik een beeld heb wat Nintendo ons te bieden heeft, anderzijds ben ik echt heel benieuwd naar wat de nextgen Nintendo is, en of dat in 2024 gaat releasen. Denk ook wel bij dat Sploon 3 sowieso in 2024 ook nog content krijgt, dus met de hele nextgen Nintendo discussie vind ik het moeilijk als ze dan toch nog Switch games content willen geven in diezelfde tijd. Anderszijds, toen de Wii U afsloot voor de Switch kreeg de 3DS ook nog een kleine jaren content.

Voor een Direct en wat ons te wachten staat later dit jaar hoop ik wat updates te zien, zoals Wave 5 en 6 voor Mario Kart, TotK DLC, Pokémon, en misschien toch nog Mario Party Superstars. Qua echte nieuwe games van bestaande IP's zoals Donkey Kong Country, Kirby, Star Fox en dergelijke verwacht ik weinig. Alleen Metroid Prime 4 zouden ze nu onderhand wel wat van kunnen showen. En misschien een handjevol Gamecube remasters waar klaarblijkelijk geruchten over gaan. Een F-ZERO remaster met online capaciteiten zou ik graag willen uitproberen, eveneens als Animal Crossing Gamecube: Het spel waar de serie mee begon in het westen, en de enige is die ik niet gespeeld heb.

Thijmen

8 jun 23 om 17:36

#10161‍

402 XP | 45 comments

Ik ben eigenlijk nog steeds aan het wachten op dat nieuwe 2D Mario-spel waar wat geruchten over waren. En Miyamoto zei dat we voor Mario spellen de aankomende Nintendo Directs in de gaten moeten houden, dus wie weet horen we daar binnenkort wat van. 

rob1N

7 jun 23 om 23:40

#10158‍

5489 XP | 1057 comments

Ik vermoed dat MK8's nieuwe wave getoond wordt. Verder zal er misschien die Pokemon S/V dlc getoond worden welke veel te overpriced is.

Ik hoop op Metroid Prime 4 materiaal. Het wordt gvd wel eens tijd dat ze iets showen.

Yosher

8 jun 23 om 09:37

#10159‍

5960 XP | 1104 comments

Zal mij benieuwen. Naast Mario Kart 8 DLC en Side Order van Splatoon 3 weet ik sowieso niet wat ik ervan zou moeten verwachten. 

Waliwal

8 jun 23 om 17:51

#10162‍

365 XP | 68 comments

Welke remake gaan we deze keer zien?

rob1N

8 jun 23 om 18:51

#10163‍

5489 XP | 1057 comments

Metroid prime 2: Echoes en dan een jaar later Corruption, en daarna de Trilogy en daarna komt er een eerste trailer van Metroid Prime 4. 

Garrus

8 jun 23 om 19:50

#10164‍

1576 XP | 287 comments

Laat maar komen! Na Zelda is er helemaal niets meer om naar uit te kijken voor de rest van het jaar, dus... laat Ninty maar met veel en goede aankondigingen komen