Sonic-Heroes-Banner

Gerucht: Sonic Heroes krijgt een remake in 2025

Het 3D-platformspel Sonic Heroes van Sonic the Hedgehog zou naar verluidt in de toekomst terug kunnen komen.

Dit gerucht volgt op het recent gelekte mobiele spel ‘Sonic Toys Party’. Deze informatie komt voort uit een rapport van Universo Nintendo. De site beweert dat een remake mogelijk in ontwikkeling is voor de opvolger van de Switch.

Dit wordt ondersteund door de social media-gebruiker en leaker Midori, die eerder meldde dat er een Sonic-spel zoals Fall Guys in ontwikkeling was (nu bevestigd als Toys Party). Midori heeft ook gereageerd op het laatste gerucht over de terugkeer van Sonic Heroes, waarbij werd vermeld dat dit “juiste informatie” is.

 

Deze leaker is ook eerder in verband gebracht met meerdere Persona- en Sega-geruchten. Er wordt gesuggereerd dat de nieuwe versie van Sonic Heroes zou kunnen worden uitgebracht op de Unreal Engine en dat een lancering in 2025 wordt beoogd.

Vind jij dit gerucht aannemelijk? En verheug jij je op een eventuele nieuwe Sonic Heroes? Discussieer mee in de comments!

Bron: Necrolipe en Midori via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Soundtrack Kirby en de Vergeten Wereld krijgt fysieke release

0

Media Soundtrack Kirby en de Vergeten Wereld krijgt fysieke release

26-03-2024

1

Karlijn

Nintendo Switch krijgt systeemupdate 18.0.0; dit zit er in

2

Nieuws Nintendo Switch krijgt systeemupdate 18.0.0; dit zit er in

26-03-2024

3

Erik

Reageer als eerste!