Gerucht: Patrick de ster in nieuw Spongebob-spel

  • Nieuws

  • 4 aug 24 om 10:39

  • Robin

  • 0

Igabiba, een online winkel had kort een pagina online staat voor een nieuwe spel in het Spongebob-universum: The Patrick Star Game.

Patrick de zeester zou in dit spel de hoofdrol spelen. Het zou een physics based open world game zijn waar je de onderwaterwereld van Spongebob en Patrick kan ontdekken.

Via de pagina op igabiba, die de pagina kort online had staan, was het volgende te lezen (vertaald):

“Patrick fans, jullie tijd is gekomen – en Bikini Bottom is jullie open-wereld speeltuin! Je kunt skydiven met alleen een parasol (of helemaal niets), op zoek gaan naar begraven schatten in de Dump, of je woede loslaten in de Rage Room van Mevrouw Puff. Gebruik bijna elk voorwerp dat je vindt, van de rifblazer tot een verfblik, om de wereld meer Patrick te maken. Neem typische Patrick uitdagingen aan, opgezet door Spongebob, Sandy Cheeks, Mr. Krabs en meer.

Dus word de ster van de show, zet je domste ideeën om in actie en geniet van de op physics-based chaos die zich overal om je heen ontvouwt!”

Wanneer het spel wordt aangekondigd is natuurlijk even afwachten. Met gamescom in aantocht is het mogelijk dat er een aankondiging kan plaatsvinden. De kans is groot dat The Patrick Star Game dan ook naar de Nintendo Switch komt. Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake en Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ging het onder andere al voor.

Ben jij enthousiast voor een avontuur met Patrick? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Gerucht: foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Gerucht: foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

1

Robin

Eerste previews voor Ace Attorney Investigations zijn binnen

0

Nieuws Eerste previews voor Ace Attorney Investigations zijn binnen

04-08-2024

1

Thijmen

Nintendo maakt aankomende events in Fire Emblem Heroes bekend

0

Nieuws Nintendo maakt aankomende events in Fire Emblem Heroes bekend

03-08-2024

0

Thijmen

Reageer als eerste!