Game Boy-platformer Trip World DX volgende week naar Switch

Na de aankondiging in april dit jaar is nu bekend dat de remaster van Game Boy-platformer Trip World op 31 augustus naar de Nintendo eShop komt. 

Trip World DX is een remaster van de 8-Bit Sunsoft Game Boy-titel die oorspronkelijk in 1992 in Japan en in 1993 in Europa werd uitgebracht. Het originele spel was ook via de Virtual Console op de 3DS te spelen.

De remaster van deze “ervarings”-platformgame voegt wat nieuwe functies toe waaronder een muziekspeler, een museummodes en nieuwe kleurrijke graphics. De remaster is ontwikkeld samen met de oorspronkelijke spelregisseur Yuichi Ueda en zal 19,99 euro kosten. De fysieke versie van het spel kost 39,99 euro en is op het moment uitverkocht. Daarnaast is er ook een collector’s edition van het spel beschikbaar voor 74,99 euro, die op het moment ook uitverkocht is.

Hieronder is wat meer informatie over het spel te lezen:

Trip World DX is een “ervarings”-platformer waarin je als de held Yakopoo speelt. Yakopoo moet de gestolen Maita-bloem, die symbool staat voor wereldvrede en geluk, zien terug te krijgen om zo de orde in Trip World te herstellen.

Om de Maita-bloem terug te krijgen moet Yakopoo door vier landen reizen en Mount Dubious beklimmen. Tijdens zijn reis maakt hij gebruik van speciale voorwerpen en zijn gedaante verwisselende krachten om zo zijn vijanden vriendelijk te maken.

Ga jij de remaster van deze Gameboy-platformer in huis halen? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Nintendo.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Dimension Shellshock DLC

1

Hands-on Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Dimension Shellshock DLC

28-08-2023

4

Dennis

Omega_ruby_alpha_saphire_Nintendo_DS_game_remake

2

Nieuws The Pokémon Company: "Game Freak blinkt uit in Pokémon-design"

28-08-2023

4

Evelyne

Reageer als eerste!