Ga op onderwateravontuur in Pronty: Fishy Adventure

  • Nieuws

  • 1 feb 22 om 17:19

  • Erik

  • 0

Pronty: Fishy Adventure is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Dit is een metroidvania in onderwatersferen, waarbij je speelt als het genetisch gemanipuleerde wezentje Pronty.

De game speelt zich af in de verloren stad Ryola, ook wel City of the Deep genoemd. Aan jou om de mysteries achter dit gebied te ontluiken. Dit presenteert zich als een actievolle sidescroller, waarbij gevaar om elke hoek te vinden is. Gelukkig heb je een speer ter hand en een breed scala aan vaardigheden om je te verdedigen. Hoe sterker je wordt, hoe meer je van Ryola mag ontdekken.

Eind vorig jaar kwam Pronty al uit op Steam, en is daar goed ontvangen. Gebruikers prijzen de graphics en de uitgebreide vechtmechanieken.

Prony: Fishy Adventure wordt ontwikkeld door 18Light Game en gepubliceerd door Joy Brick. Een release staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Tears of the Kingdom 1 jaar later: was het de hype waard?

5

Roundtable Zelda: Tears of the Kingdom 1 jaar later; was het de hype waard?

12-05-2024

2

Erik

Shovel Knight-ontwikkelaar komt met top-down adventure Mina the Hollower

1

Nieuws Shovel Knight-ontwikkelaar komt met top-down adventure Mina the Hollower

02-02-2022

1

Robin

Copyright-claim: 1300 Nintendo-nummers weg van Youtube

6

Nieuws Copyright-claim: 1300 Nintendo-nummers weg van Youtube

01-02-2022

1

Rik

Reageer als eerste!