Fysieke release van horror-rollenspel Omori geannuleerd

  • Nieuws

  • 30 jul 24 om 10:13

  • Kitty

  • 0

De Spaanse uitgever Meridiem Games heeft aangekondigd dat de eerder aangekondigde fysieke uitgave van de psychologische horror-RPG OMORI wordt geannuleerd.

De uitgever liet dit weten via een post op X, vanwege ’technische problemen met betrekking tot de meertalige Europese lokalisatie’:

Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat de fysieke edities van Omori voor PS4 en SWITCH zijn geannuleerd door het ontwikkelteam, vanwege technische problemen met betrekking tot de meertalige Europese lokalisatie. Dit nieuws maakt ons net zo verdrietig als jullie 😔

OMORI is een populaire indiegame die origineel in 2020 verscheen voor de pc. Het is een psycholosche horrorgame met een contrasterend schattige en kleurrijke stijl. Je baant je een weg door Headspace om een vergeten verleden te vinden. Het spel was in 2014 gefinanicierd op Kickstarter en zou origineel voor de Nintendo 3DS uitkomen. De digitale versie verscheen uiteindelijk voor de Nintendo Switch in juni 2022.

Was jij van plan deze fysieke versie aan te schaffen? Laat het weten in de comments!

Bron: X

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Star Wars: Bounty Hunter krijgt een releasetrailer

0

Nieuws Star Wars: Bounty Hunter krijgt een releasetrailer

30-07-2024

0

Robin

Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition – Hoogvlieger op de Switch

1

Review Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition - Hoogvlieger op de Switch

30-07-2024

2

Dennis

Reageer als eerste!