Fysieke release Marvel vs. Capcom Fighting Collection komt zonder cartridge

Althans, in Europa is dit het geval. In Azie en de Verenigde Staten verschijnt deze titel wel op een fysieke cartridge voor Nintendo Switch.

In Europe komt de game ook op een fysieke disc uit voor PlayStation 4, maar voor de Switch gaat het straks om een code-in-a-box. Dat betekent dus dat er straks wel een doosje is dat je netjes tussen je videogameverzameling kan zetten, maar dan zit er een velletje papier in met een downloadcode erop. Als je hem toch op een cartridge wil hebben zul je hem moeten importeren uit Japan of de Verenigde Staten.

Marvel vs Capcom Fighting Collection is nu digitaal uit in de eShop. Deze collectie van zeven klassieke vechtgames bevat niet alleen beide Marvel vs Capcom-titels, maar nog meer. Zo heb je straks ook nog X-Men Children of the Atom, X-Men vs Street Fighter, Marvel Super Heroes, Marvel Super Heroes vs Street Fighter en The Punisher. The Punisher is een side-scrolling vechtspel dat in 1993 in de arcadehallen verscheen, en deze game staat erom bekend dat het de eerste game is die verscheen sinds Marvel en Capcom gingen samenwerken.

Ga jij voor de digitale versie die nu al uit is, voor het fysieke doosje met downloadcode die op 22 november verschijnt of importeer je een fysieke cartridge? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Nieuwe DLC aangekondigd voor Harvest Moon: The Winds of Anthos

0

Nieuws Nieuwe DLC aangekondigd voor Harvest Moon: The Winds of Anthos

13-09-2024

0

Jeroen

Alle medewerkers van Annapurna Interactive dienen ontslag in

1

Nieuws Alle medewerkers van Annapurna Interactive dienen ontslag in

13-09-2024

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 4

Jeroen

5 dagen geleden

#14397‍

1050 XP | 159 comments

Ik vind het persoonlijk heel jammer dat de Europese Switch-versie niet met een cartridge komt, dus de kans is groot dat ik deze ga importeren. Er staan wel echt hele mooie titels op!

Apenknul

5 dagen geleden

#14402‍

4091 XP | 770 comments

Ja, het is meestal Capcom die deze rariteiten uithaalt met Europa. Erg vreemd, ik weet namelijk niet wat Europa dan heeft gedaan bij Capcom dat die zo is.

Martijn

5 dagen geleden

#14403‍

3891 XP | 449 comments

Ah, zonde. Ik heb me hier al vaker negatief uitgelaten over die codes in een doosje. Daar zie ik geen enkel nut in. Een doosje is om de cartridge in te bewaren, dus wat koop je nou eigenlijk? Wat heb je aan een doosje met niks? In zo'n geval altijd de Nintendo eShop, want slecht gedrag moet niet beloond worden. Of er moeten nog speciale extra's meegeleverd worden, maar daar kan ik me bij Capcom in Europa niks bij voorstellen. In Japan wel, want daar kan alles, wat Capcom betreft.

Ik overweeg deze collectie eventueel wel. Niet zozeer voor nu of erg snel, maar misschien later. Voor de fysieke uitgave hoef ik het hier niet meer te doen. Mogelijk ga ik wachten tot Capcom 'm in de uitverkoop gooit. Met veel van hun titels zijn ze daar graag iedere keer weer bij...

Wonderboy

3 uur geleden

#14424‍

143 XP | 27 comments

Ik ben echt benieuwd wat de doelgroep is van die code in a box releases 

Ik kan me nog voorstellen dat een moeder bij de Kruidvat of Action een code in a box Rayman koopt voor de kids voor een tientje, maar full-price hardcore games en dan wel het doosje, maar niet de cartridge? Waarom zou je dat willen als de digitale versie gewoon in de eshop te koop is...