Furukawa: "Focus Nintendo ligt in de toekomst ook op ontwikkelen nieuwe IP's

  • Nieuws

  • 10 apr 21 om 11:37

  • Erik

  • 0

Volgens Furukawa is deze stap noodzakelijk, omdat de competitie door de recente coronapandemie alleen maar zwaarder is geworden. “[..] De competitie is fel en we onderschatten de situatie niet. Daarom zijn constant op zoek naar nieuwe ideeën en researchen we wat we hiervan kunnen gebruiken. In de toekomst willen we niet alleen aan evergreens als Mario en Zelda werken, maar ook aan nieuwe games en franchises.”

Geen reactie op nieuw Nintendo Switch-model

Op een vraag van Nikkei of we binnenkort een nieuw Nintendo Switch-model mogen verwachten, reageert de president ontwijkend. “We denken constant na over ideeën voor nieuwe consoles, maar veel hiervan zijn niet haalbaar door de kosten of limitaties in technologie. We stoppen een hoop tijd en energie in de ontwikkeling van dergelijke technologie, mocht een van deze ideeën haalbaar worden in de toekomst.”

Begin maart rapporteerde Bloomberg dat er later dit jaar een nieuw Nintendo Switch-model komt. Deze zou onder andere ondersteuning bieden aan 4K-beelden. Op het moment van schrijven is dit gerucht nog niet bevestigd.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Gnosia

0

Review Gnosia

10-04-2021

0

Erik

PAC-MAN 99

0

Review PAC-MAN 99

09-04-2021

0

Erik

Reageer als eerste!