Framerate en resolutie Prince of Persia: The Lost Crown bekend

  • Nieuws

  • 5 jan 24 om 11:59

  • Dennis

  • 0

Ubisoft heeft de framerate en resolutie bekend gemaakt van de Nintendo Switch-versie van Prince of Persia: The Lost Crown!

Op de Nintendo Switch draait Prince of Persia: The Lost Crown op 60 frames, zowel in het dock als in handheld-modus. Speel je op de tv dan is de resolutie 1080p. In handheld is dat 720p.

Op andere platformen worden hogere resoluties en/of een hogere framerate gehaald, maar voor de inmiddels zeven jaar oude console is (een hopelijk stabiele) 60 frames per seconde erg netjes.

Prince of Persia: The Lost Crown verschijnt op 18 januari 2024 voor de Nintendo Switch. Volgens Ubisoft zijn spelers zo’n 25 uur zoet met het hoofdspel. Wie de game wil proberen heeft geluk, want op 11 januari verschijnt er een demo.

Daarnaast heeft Nintendo of America een nieuwe trailer van The Lost Crown geplaatst op YouTube. Hierin zien we Switch-beelden van het spel, en krijgen we al een indruk van de prestaties.

Heb jij zin in de langverwachte terugkeer van Prince of Persia? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Top Racer Collection uitgesteld tot maart 2024

1

Nieuws Top Racer Collection uitgesteld tot maart 2024

05-01-2024

1

Thijmen

Volgende set aan liedjes voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival onthuld

0

Nieuws Volgende set aan liedjes voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival onthuld

05-01-2024

0

Thijmen

Reageer als eerste!