Fire Emblem Heroes viert launch Engage met Summoning Event

  • Nieuws

  • 16 jan 23 om 19:59

  • Erik

  • 0

Fire Emblem Heroes krijgt een Summoning Event ter ere van de lancering van Fire Emblem Engage. Het New Heroes (Engage)-event start op dinsdag 17 januari.

Tijdens het evenement kun je vier helden uit deze nieuwe titel oproepen, waaronder het hoofdpersonage Alear. De personages zijn als volgt:

  • Alear: Dragon Child
  • Chloe: Fairy-Tale Flier
  • Celine: Jouous Royal
  • Alfred: Floral Protector (Re-armed Hero)

Met de helden komt ook een nieuw hoofdstuk in Book VII. Daarnaast is er een speciaal Forging Bonds-evenement waar ze centraal staan. New Heroes (Engage) start op 17 januari, 08:00 uur.

Door Fire Emblem Heroes te koppelen aan Fire Emblem Engage speel je bonussen vrij, waaronder een Bond Ring van Sharena en Alfonse. Daarnaast ontvang je 5 Orbs met opslagdata van Engage.

Fire Emblem Heroes ligt sinds 2 februari 2017 in de virtuele winkelschappen van iOS en Android, en is inmiddels aangekomen bij Book VII. Op dit moment is het Sage of Khadein?-event gaande in de game.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Waarschuwing: Fire Emblem Engage is gelekt. Pas op voor spoilers!

0

Nieuws Waarschuwing: Fire Emblem Engage is gelekt. Pas op voor spoilers!

16-01-2023

2

Rik

Logo Nintendo eShop met Nintendo Switch Sports-icoon

1

Nieuws Top 15 meest gedownloade Switch-games [December 2022]

16-01-2023

4

Erik

Reageer als eerste!