Finding Paradise krijgt meeslepende releasetrailer

  • Nieuws

  • 19 nov 22 om 10:56

  • Erik

  • 0

Finding Paradise heeft een lanceertrailer gekregen. Dit vanwege het feit dat de game nu beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop

Wat zou jij doen als je de kans kreeg op een tweede leven? In Finding Paradise proberen twee wetenschappers de levensdroom van iemand op een sterfbed te vervullen. De trailer schept een beeld van de meeslepende reis die je staat te wachten.

In Finding Paradise speel je als Dr. Rosalene en Dr. Watts. Zij laten de droomwens voor patiënten uitkomen die ze nooit hebben weten te behalen… maar alleen in hun hoofd. Je krijgt een kijkje in het leven van Colin, en proberen een wens te vervullen die zichzelf van nature lijkt tegen te spreken. De game is een spiritueel vervolg op het bekroonde To The Moon, dat ook in de Nintendo eShop beschikbaar is.

Finding Paradise is sinds 18 november 2022 beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Bron: XD

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

2

Martijn

Wat speel je dit weekend? [19 november]

12

Nieuws Wat speel je dit weekend? [19 november]

19-11-2022

7

Erik

Op reis door Paldea met lanceertrailer Pokémon Scarlet & Violet

0

Media Op reis door Paldea met lanceertrailer Pokémon Scarlet & Violet

19-11-2022

1

Erik

Reageer als eerste!