Felix the Cat nu speelbaar op de Switch

  • Nieuws

  • 31 mrt 24 om 15:15

  • Mark

  • 1

De collectie van Felix the Cat spellen is sinds deze week verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.  

De verzameling bestaat uit Felix zijn avontuur op de NES uit 1992 en die van de Game Boy uit 1993. Hierin trekt Felix er op uit om zijn vriendin Kitty te redden van de professor. Als extra toegevoegd aan deze verzameling kun je de wereld terugspoelen en op ieder moment opslaan.

De eerste recensies zijn niet heel lovend. Het krijgt een gemiddelde score en de prijs is met 24,99 ook aan de hoge kant voor een combinatie van een NES en Game Boy spel. Het spel is nu verkrijgbaar in de Switch eShop.

Ben jij van plan Felix the Cat te spelen, of denk je dat het spel alleen leuk zal zijn om nostalgische redenen? Wellicht ook leuk voor mensen die Kitty heten. Laat me weten wat je denkt in de reacties!

Bron: YouTube-kanaal Konami

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Wat is jouw favoriete Nintendo-achterkant?

8

Special Wat is jouw favoriete Nintendo-achterkant?

01-04-2024

5

Erik

RPG avontuur Terra Memoria ontvangt lanceertrailer

0

Media RPG avontuur Terra Memoria ontvangt lanceertrailer

31-03-2024

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

1 apr 24 om 12:24

#13407‍

3497 XP | 406 comments

Deze hadden ze echt beter op Nintendo Switch Online gezet. Hij is best leuk, maar het is geen moeilijk spel. Je bent er binnen een uurtje wel doorheen, als je een beetje doorloopt. Op de NES was dit spel op zich wel speciaal. Het ziet er voor 8-bit leuk uit en Felix heeft verschillende transformaties voor variatie. Intussen is het echter wel ruim dertig jaar later en hoor je eigenlijk niet veel meer over Felix als cartoonpersonage.

Dacht dat het ook hetzelfde spel is op de NES en Game Boy, wat de meerwaarde van allebei tegelijk wat overbodig maakt. Zelf heb ik toen de NES-versie gekocht. Was destijds nog in guldens, maar volgens mij scheelt de prijs met toen niet veel, als je 24,99 omrekent. Iedere cent telt, Konami? Het is 2024! Voortaan niet geldwolven en gewoon de NES-game naar NSO!