F-Zero: GP Legend en F-Zero Climax nu te spelen op NSO+

Wie een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement heeft kan vandaag aan de slag met twee klassieke F-Zero-games!

Vanaf vandaag zijn F-Zero: GP Legend en F-Zero Climax te spelen voor NSO+-abonnees. Beide spellen verschenen oorspronkelijk voor de Game Boy Advance. F-Zero Climax verscheen alleen in Japan, maar is nu (onvertaald) ook hier te spelen.

Beide spellen hebben een multiplayer-stand die ook online werkt. Wie zelf een racetrack wil bouwen kan aan de slag met de level editor in F-Zero Climax. Om de spellen te spelen dien je een actief abonnement te hebben op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, en de app op je Switch te updaten naar de nieuwste versie.

Ruim een week geleden maakte Nintendo al bekend dat de spellen naar NSO+ zouden komen. De twee spellen voegen zich bij F-Zero: Maximum Velocity welke eerder al op NSO+ verscheen. Daarmee zijn alle F-Zero spellen die op de Game Boy Advance uitkwamen nu te spelen via het abonnement.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Dit zijn de eerste impressies van Nintendo’s Alarmo-klok

1

Nieuws Dit zijn de eerste impressies van Nintendo's Alarmo-klok

11-10-2024

2

Robin

Veertien games bevestigd voor Tetris Forever

1

Nieuws Veertien games bevestigd voor Tetris Forever

11-10-2024

0

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

7 dagen geleden

#14582‍

6065 XP | 1171 comments

meh, F-Zero heeft echt een nieuwe game nodig, niet enkel die oude stoffige games keer op keer opnieuw uitbrengen. De vraag naar een F-Zero game is naar mijn idee nog altijd hoog onder de true nintendo fans. Misschien houden ze het stil maar is een nieuwe game in the making voor Switch 2? Ik hoop het in elk geval. 

Robin

7 dagen geleden

#14588‍

3548 XP | 528 comments

Met hoeveel focus F-Zero krijgt zou het me niet verbazen als er een nieuwe game in de maak is. Misschien dat de populariteit veel hoger is dan verwacht van F-Zero 99 en dat oudere games van bepaalde franchises het ook beter doen op NSO dat ze daarop ook bepalen of ze een nieuwe game maken.