Scoor exclusieve Zelda-merchandise in My Nintendo Store

Nintendo breidt zijn aanbod van exclusieve Zeldmerchandise uit naar Europa met producten die voorheen alleen in Japan verkrijgbaar waren.

In de Europese My Nintendo Store is nu een speciale ‘Pop-Up Store’ sectie geopend, waar fans van de Zelda-franchise hun hart kunnen ophalen met een assortiment aan exclusieve pins, kleding en andere merchandise.

Voor de liefhebbers van pins is er goed nieuws: de Zelda pop-up store biedt nu zeven exclusieve pins aan voor €14,99 per stuk. Het assortiment bevat onder andere een Ocarina, Majora’s Mask, een Korok blad, een Hylian Shield, en een Heart Container. Ook is er een speciale Tears of the Kingdom pin van het verwoeste Master Sword verkrijgbaar. Elke pin is gemaakt van zinklegering en heeft een formaat van ongeveer 3,4 x 4 x 0,3 cm.

 

De merch bestaat onder meer uit t-shirts, truien en de geliefde pins.

Naast de pins biedt de pop-up store ook exclusieve kleding en schrijfwaren aan. Onder de nieuwe toevoegingen bevinden zich twee verschillende Zelda-t-shirts en een trui. Ook zijn er unieke stationery items beschikbaar, die voorheen niet in Europa te krijgen waren.

Alle producten zijn momenteel beschikbaar voor pre-order en worden officieel gelanceerd op 18 september. De prijzen zijn redelijk hoog vanwege de import, maar de kwaliteit van de producten staat daarmee hopelijk garant voor een unieke aanvulling op de Zelda-collecties van fans.

Ga jij een van deze unieke merch-items claimen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: My Nintendo Store

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Yakuza-serie maakt debuut op Switch met Yakuza Kiwami

2

Nieuws Yakuza Kiwami komt alleen digitaal uit op Nintendo Switch voor €20

28-08-2024

2

Rik

croc: legend of the gobbos nintendo switch remake

1

Nieuws Croc: Legend of the Gobbos krijgt een remake op de Nintendo Switch

28-08-2024

3

Kitty

Reageer als eerste!