Even (voor de eerste keer) voorstellen: Mark

*tromgeroffel* N1-UP heeft een nieuw redactielid: Mark. Na een succesvolle afronding van zijn proefperiode, stelt hij zich vandaag aan jullie voor!

Het was druk in de laatste maanden van het jaar bij N1-UP. Nu is het vaak druk tijdens de feestdagen, maar nu extra – want we hadden liefst vier nieuwe proefredacteuren. Vandaag bijt Mark de spits af als kersvers lid van de redactie.

Wat ons aan Mark is opgevallen? Hoe hij die typische N1-UP-stijl al vrijwel direct in de smiezen had. Nu is dat ook geen wonder: deze oudgediende, die al opgegroeid is met de NES, spreekt de taal van Nintendo vloeiend. Maar genoeg gepraat door ons, het is tijd om hem aan het woord te laten.

Ik ben Mark en sinds kort mag ik mezelf een redacteur noemen bij N1-UP. Als geboren en getogen Rotterdammer bekijk ik de wereld op een nuchtere manier. Ik hou van nieuwe ervaringen en uitdagingen en doe graag mee met gekke ideeën die mensen op me afvuren. Het is fijn om te ervaren wat de wereld te bieden heeft en ik heb (zeker de afgelopen jaren) mooie en verre reizen kunnen maken. Ik eet bijna alles wat los en vast zit en dat wordt dan ook regelmatig vastgelegd. En als het eten niet naar mij toe komt, dan ben ik niet te beroerd om het zelf te maken. Meestal in de vorm van zoetigheid of iets van de poster met 100 wereldgerechten.

Dit is Mark in Tokio. Je zou niet zeggen dat hij van Nintendo houdt, hé?

Mijn ouders kochten toen ik vier jaar oud was een NES. Dit gebeurde op aanraden van de winkelmedewerker want ze hadden eigenlijk iets anders op het oog. De ondersteuning van dat andere apparaat zou snel stoppen, en het spelplezier zou dan kort geleefd zijn. Dat het spelplezier zó lang zou blijven met de Nintendo, kon de beste medewerker ook niet voorspellen. Hoewel het over meerdere consoles verspreid zou zijn, het plezier bleef aanhouden.

Tijdens het opgroeien met Nintendo heb ik mooie herinneringen gemaakt. Stap voor stap leren hoe Zelda werkt (met vallen en opstaan). Mijn ouders die vertelden dat ze Mario Bros 3. hadden uitgespeeld tijdens mijn bedtijd (waardoor ik er niets van had meegekregen). Een zaterdag met Telekids opofferen om dat zelf ook te bereiken. Je moest investeren en vooruitplannen in die tijd zonder save files. De vele ruzies met mijn broer tijdens Street Fighter II waardoor het spel steeds de kast in verdween. Zo ver mogelijk met een spel proberen te komen omdat het terug moest naar de videotheek. Een van de moeilijkste keuzes in mijn (jonge) leven was dat ik moest kiezen of ik met Super Mario 64 moest beginnen of met Banjo Kazooie toen mijn ouders ineens een Nintendo 64 met beide games tevoorschijn haalden.

Tot op de dag van vandaag is de liefde voor gamen aanwezig, maar de voorkeur zal altijd bij de Nintendo-games liggen. Misschien is het de Nintendo-magie, misschien zijn het de mooie herinneringen, maar zolang Nintendo toffe games blijft maken, zal ik het altijd blijven spelen. Ik ben bij N1-UP terechtgekomen omdat ik mij wilde aansluiten bij een groep mensen die dezelfde magie bij Nintendo voelen. Samen discussiëren wat de beste spellen zijn en het laatste nieuws delen. En daarna lekker gamen met elkaar!

Mooi gesproken, Mark. Geef hem een warm welkom in de reacties, allen!

Like dit bericht:

Over Redactie

N1-UP is de grootste Nintendo-community van de Benelux. Wij bieden een thuishaven aan iedereen die net zoveel van Nintendo houdt als van ons. Via nieuws, specials, reviews, podcasts, columns en meer lees je bij ons daarom elke dag alles wat te maken heeft over Miyamoto en de zijnen. Al meer dan twintig jaar lang. Blijf gezellig hangen!

Recente artikelen

Forgotten Fragments – Rennen en puzzelen voor je leven

0

Hands-on Forgotten Fragments - Rennen en puzzelen voor je leven

18-09-2024

0

Thijmen

Palworld_Pokemon

2

Nieuws Palworld heeft al zijn eigen Pokémon-mod

22-01-2024

4

Evelyne

Makers Ace Attorney-franchise beloven nieuwe delen in de toekomst

0

Nieuws Makers Ace Attorney-franchise beloven nieuwe delen in de toekomst

22-01-2024

3

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

Robin

22 jan 24 om 19:33

#12713‍

3518 XP | 524 comments

Whoop! Nogmaals welkom

Mark

22 jan 24 om 21:12

#12718‍

89 XP | 13 comments

Thanks again! ❤

Apenknul

22 jan 24 om 21:23

#12719‍

4091 XP | 770 comments

Ik wens je veel succes Jon Cartwr.. Mark!