Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes op 23 april 2024 naar Switch

  • Nieuws

  • 14 sep 23 om 21:17

  • Erik

  • 0

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt een releasedatum: op 23 april 2024 komt de RPG onder andere naar de Nintendo Switch.

De verschijningsdatum werd samen met een nieuwe trailer bekend gemaakt tijdens de Nintendo Direct van 14 september. De trailer toont in vogelvlucht wat je kunt verwachten van deze aankomende RPG, die gemaakt wordt door veteranen uit de industrie.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes kent een turbulente Switch-geschiedenis: hoewel het Kickstarter-project oorpsronkelijk aangekondigd werd voor de console, was het in 2021 de eerste aankondiging voor de opvolger van de Switch. Een jaar later trokken de makers deze woorden terug.

Hundred Heroes wordt gemaakt door Rabbit & Bear Studios, dat geleid wordt door Yoshitaka Murayama en Junko Kawano, beide vekend van Suikoden. Het spel mixt 2D-graphics in een driedimensionale omgeving, en kent meer dan honderd speelbare personages, die je in gevechten van maximaal zes kunt inzetten. De makers beloven een “moderne aanpak” van klassieke Japanse rollenspellen.

De game kent ook een prequel: Eiyuden Chronicle: Rising is sinds 10 mei 2022 speelbaar op de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Meer personages uit Sonic comics kunnen naar games komen

0

Nieuws Meer personages uit Sonic comics kunnen naar games komen

13-06-2024

0

Jeroen

Hoofdafbeelding bij Nintendo deelt trailer van Detective Pikachu Returns

0

Nieuws Nintendo deelt trailer Detective Pikachu Returns

14-09-2023

4

Erik

Hoofdafbeelding bij Nintendo opent Nintendo Museum in 2024

3

Nieuws Nintendo opent officieel Nintendo Museum in 2024

14-09-2023

4

Erik

Reageer als eerste!