Eerste reviews van WarioWare: Get it Together! zijn binnen

  • Nieuws

  • 8 sep 21 om 16:35

  • Erik

  • 3

De eerste reviews van WarioWare: Get it Together!, die op vrijdag uitkomt, druppelen binnen. Wat vindt de media van de game? In dit bericht een overzicht!

Op dit moment heeft WarioWare: Get it Together! een gemiddelde score van 75 op Metacritic, gebaseerd op dertig reviews. Een bovengemiddeld cijfer, maar dit maakt het tóch een van de laagst beoordeelde spellen uit de franchise.

Zijn voorganger, microgamecompilatie WarioWare Gold, kreeg bijvoorbeeld een 78 en het origineel op de Game Boy Advance liefst een 89. Enkel WaiorWare D.I.Y. Showcase voor WiiWare (73) en DSiWare-exclusieve WarioWare: Snapped! scoorden lager (53).

Overzicht reviews Get it Together!

De meningen van de verschillende media lopen nogal uiteen:

Gamespot: 8/10
Gamespot is positief. Steve Watts noemt het feit dat je als personages speelt, voor het grootste deel een welkome toevoeging voor de WarioWare-blauwdruk. Ze zorgen voor variatie en expressiviteit, en maken de microspellen een stuk aantrekkelijker. Aan de andere kant zorgt dit er volgens het medium ook voor dat niet elk personage even geslaagd is in uitwerking.

Nintendo Life: 9/10
Bij Nintendo Life zijn ze ontzettend enthousiast over de game en noemen het de beste interatie van de franchise tot nu toe. Reviewer PJ O’Reilly prijst het brede scala aan personages en spelmodi, en noemt de keuze van microgames “grandioos”.

IGN7/10
Tom Marks van IGN is kritisch op de multiplayer en vind het jammer dat het niet meer dan twee avonden plezier brengt. Toch is het fundament nog altijd ontzettend leuk, en geven ze credits aan de verhaalmodus én de heerlijke drang om steeds voor een nóg hogere highscore te gaan.

VGC6/10
VGC is kritisch. Andy Robinson benoemt dat het platformelement het spel “te complex” maakt, iets wat benadrukt wordt door het feit dat elk microspelletje door elk personage kan worden gecompleteerd. De multiplayer haalt volgens hem gelukkig een hoop van deze problemen weg. Toch vind hij deze grimmick minder sterk dan in voorgaande delen.

Destructoid7,5/10
Destructoid’s Chris Carter noemt het spel “even gek als altijd” en had al snel een groepje favorieten waar hij de microgames mee completeerde. Er zijn volgens hem zoveel toffe microspellen, dat het niet uitmaakt dat er af en toe ook een wat minder geslaagde bij zit. Wel had hij graag gezien dat de verhaalmodus iets langer duurde.

WarioWare: Get it Together! verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch.  In mijn preview, smaakte de game in ieder geval naar meer. Ons échte oordeel lees je binnenkort!

Ga jij WarioWare: Get it Together! aanschaffen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Lego post teaser voor nieuw Nintendo-product

6

Nieuws Lego post teaser voor nieuw Nintendo-product

08-09-2021

1

Rik

Seizoen 3 Aflevering 5 – De geruchtenmolen draait lekker

1

Podcast Seizoen 3 Aflevering 5 - De geruchtenmolen draait lekker

08-09-2021

5

Dreon

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

8 sep 21 om 17:02

#1377‍

5899 XP | 1092 comments

Komt er bij mij pas in als hij goedkoper is. Vind het de huidige prijs echt niet waard. 

Garrus

8 sep 21 om 21:53

#1378‍

1576 XP | 287 comments

Mee eens. Maar dan kunnen we lang wachten ben ik bang..

dw4smash

9 sep 21 om 11:36

#1385‍

475 XP | 92 comments

Heb hem voorbesteld in de eshop. Vanavond misschien al spelen om 12 uur haha.