Eerste reviews van Star Ocean: The Second Story R zijn binnen

  • Nieuws

  • 1 nov 23 om 21:17

  • Erik

  • 2

De eerste reviews van Star Ocean: The Second Story R voor Nintendo Switch zijn gepubliceerd. De media is lovend.

Star Ocean: The Second Story R heeft op dit moment een gemiddelde score van 86 op Metacritic, gebaseerd op 13 reviews. Het is op dit moment de best beoordeelde game uit de serie – en een van de hoogst scorende rollenspellen van 2023.

  • Nintendo Life (90/100): “In een jaar waar al zoveel goede rollenspellen zijn verschenen, is Star Ocean: The Second Story R een van de allerbeste. Deze revival van een PlayStation-klassieker mixt op grondige wijze modern gamedesign en artistieke elementen, met retro gevoeligheden. Dit momdt uit tot een van de meest imposante RPG-releases van 2023.”
  • Nintendo World Report (85/100): “In tegenstelling tot First Departure R en ander ports en remasters, is dit een slimme, moderne upgrade van een avontuur dat decennia oud is. Het is een een verfijnde actie-RPG met een boel keuzes voor de speler en vele charmante en eigenzinnige aspecten.”
  • Siliconera (90/100): “Ik zeg al langer dat als iemand aan de Star Ocean-franchise wil beginnen, dat die The Second Story moet spelen. Dit blijf ik zeggen na R. Het ziet er schitterend uit, met veel nieuwe gebieden en richting voor de visuele stijl. Daarnaast speelt het heerlijk, met een plezierig gevechtsysteem en metgezellen en Private Actions die net wat meer strategie geven.”

Star Ocean: The Second Story R is een remake van een PlayStation-RPG. Graphics zijn helemaal onder handen genomen, met een uniek contrast tussen pixelige personages en realistische gebieden. Je speelt als Claude of Rena en hebt als taak een mysterieuze planeet te ontdekken. Je acties bepalen het verloop van het verhaal.

Star Ocean: The Second Story is vanaf 2 november 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt een demo van de game downloaden in de Nintendo eShop.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

1

Karina

SEGA: “Wij willen dat Sonic Mario voorbijstreeft”

5

Nieuws SEGA: "Wij willen dat Sonic Mario voorbijstreeft"

02-11-2023

3

Martijn

Hoofdafbeelding bij de Eerste reviews voor WarioWare: Move It! zijn binnen

0

Nieuws Eerste reviews van WarioWare: Move It! zijn binnen

01-11-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Robin

1 nov 23 om 22:58

#11986‍

3199 XP | 472 comments

Aaaaah snap. Dit wordt toch een aankoop later

Selan

2 nov 23 om 10:26

#11988‍

2695 XP | 493 comments

Goede scores!! Binnenkort maar eens aan beginnen