Eerste previews voor Ace Attorney Investigations zijn binnen

De eerste previews van Capcom’s aankomende game Ace Attorney Investigations Collection zijn binnen.

De eerste ‘hands on’ previews van de game zijn sinds kort live gegaan. Verschillende websites waaronder Nintendo Life, VGC, God is a Geek, TouchArcade en Push Square hebben laten weten wat zij tot nu toe van de game vinden. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van al hun meningen, die hieronder te lezen zijn.

Nintendo Life:

De Investigations-spellen zijn misschien een beetje anders dan de rest van het Ace Attorney-oeuvre, maar ze zijn een fantastische tijd voor fans van de serie, en het is een waar genot om Investigations 2 eindelijk in handen te hebben. We volgen Edgeworths logische sprongen niet altijd, maar we volgen hem wel tot het einde. Van het spel, bedoelen we.

VGC:

De grote trekpleister is natuurlijk de mogelijkheid om eindelijk Ace Attorney Investigations 2 te spelen, de enige overgebleven Ace Attorney-game die nooit een officiële Engelstalige release heeft gekregen. We zijn nog maar net begonnen met het spel, dus we hebben nog niet echt onze tanden gezet in de vijf zaken, maar we kijken ernaar uit.

God is a Geek:

Ace Attorney Investigations Collection is weer een must play-game in de Ace Attorney-serie voor zowel nieuwe als terugkerende fans. Edgeworth is een fantastische hoofdrolspeler die veel toevoegt aan de serie, en de kans om een volledig nieuwe game te ervaren maakt deze bundel nog beter. Binnenkort hebben we elke Ace Attorney-game beschikbaar op al onze moderne consoles, en dat verwarmt het hart van deze jonge advocaat.

TouchArcade:

Ace Attorney Investigations Collection wordt weer een overwinning voor Capcom, en het brengt eindelijk een spel dat we nooit officieel buiten Japan hebben gehad in de vorm van Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit…Ace Attorney Investigations Collection is een release die je op je radar moet hebben voor september, wanneer het op Nintendo Switch arriveert.

Push Square:

De Ace Attorney Investigations Collection lijkt weer een heerlijke blik terug te werpen op de geschiedenis van Capcom, en weer een kans voor PlayStation-gamers om titels te ervaren die eerder verbonden waren aan Nintendo’s legendarische DS. De komende weken volgt een volledige review, dus er is nog genoeg tijd om je officiersbadge op te poetsen, je pak naar de stomerij te brengen en “Bezwaar!” te roepen terwijl je naar voorbijgangers op straat wijst.

Ace Attorney Investigations Collection is een spin-off van de Ace Attorney-serie waarin je in plaats van een verdedigende advocaat als de Officier van Justitie speelt. In deel 1 en 2 speel je als Miles Edgesworth, de rivaal van Phoenix Wright, en moet je samen met hem verschillende zaken oplossen. De games hebben een nieuw getekend design gekregen dat de oude pixel-graphics vervangt en zitten vol verbeteringen uit de moderne Ace Attorney games. Voor de nostalgische spelers is de oude pixel-art stijl nog wel beschikbaar.

Ace Attorney Investigations Collection komt 5 September 2024 uit op de Nintendo Switch. De game is nu alvast te pre-orderen via de Nintendo eShop.

Ben jij van plan om Ace Attorney Investigations Collection aankomende september in huis te halen? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron: Nintendo Life

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

Inti Creates deelt verhaaltrailer van Card-en-Ciel

0

Nieuws Inti Creates deelt verhaaltrailer van Card-en-Ciel

04-08-2024

1

Thijmen

Gerucht: Patrick de ster in nieuw Spongebob-spel

0

Nieuws Gerucht: Patrick de ster in nieuw Spongebob-spel

04-08-2024

1

Robin

Reageer als eerste!