Eerste hands-on van Sonic Frontiers staat online

  • Nieuws

  • 7 jun 22 om 20:21

  • Erik

  • 0

IGN mocht als eerste van de wereld met openwereld-spel Sonic Frontiers in de weer. De bekende nieuwswebsite is na vier uur spelen… enthousiast.

IGN noemt Sonic Frontiers een “spannende nieuwe stap voorwaarts voor de Sonic-franchise” en gaan zelfs zo ver door te zeggen dat het lijkt alsof Sonic Team een “winnende formule” in handen heeft.

Ze prijzen de combat: er zijn meerdere manieren om vijanden te verslaan en Sonic heeft een hoop aanvallen om dit mogelijk te maken. Daarnaast benoemen ze dat er in de zones vele puzzels en uitdagingen te vinden zijn: belangrijk om onderdelen van de wereldkaart vrij te spelen.

Het is overigens niet allemaal rozengeur en maneschijn: ze zijn kritischer op het technische aspect en noemen dat er veel “afleidende” pop-in is. Ook eindbaasgevechten voldoen niet aan de verwachtingen.

Lees de volledige preview op IGN.

Sonic Frontiers is in mei 2021 aangekondigd met een korte teaser (link naar N1-UP). De titel is vervolgens volledig onthuld als openwereldspel tijdens The Game Awards van 2021. Een paar weken terug kwam de eerste gameplaytrailer.

Bron: IGN

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Gerucht: 1-2 Switch vervolg geflopt tijdens playtesten; Nintendo onzeker over release

5

Nieuws Gerucht: 1-2 Switch vervolg geflopt tijdens playtesten; Nintendo onzeker over release

07-06-2022

4

Ness

E3 keert terug in 2023 zegt organisator

2

Nieuws E3 keert terug in 2023 zegt organisator

07-06-2022

2

Erik

Reageer als eerste!