Ed Boon teaset eerste blik op tweede Mortal Kombat-film

Ed Boon, co-creator van de Mortal Kombat-serie en director van Mortal Kombat 1, heeft ons een eerste blik gegeven op de tweede Mortal Kombat-film.

Via een post op X (voorheen Twitter), deelde Boon een “onvoltooid knipsel” van de film, die voor oktober 2025 gepland staat en waarvan de opnames laatst zijn afgerond. Op de post grapt hij dat hij de afbeelding van de telefoon van de producent van de film, Todd Garner, heeft gehaald en naar zijn eigen telefoon heeft gestuurd. Op de afbeelding is een van Kitana’s stalen waaiers te zien, die als haar wapens functioneren in de game-serie.

In de tweede Mortal Kombat film wordt Kitana gespeeld door Adeline Rudolph, die onder andere bekend staat om haar rol in Riverdale en Resident Evil. Daarnaast is al bekend dat ook de volgende personages en acteurs in de film voorkomen: Johnny Cage (gespeeld door Karl Urban), Quan Chi (gespeeld door Damon Herriman) en Shao Khan (gespeeld door Martyn Ford).

De Mortal Kombat 2 film verschijnt op 24 oktober 2025 in de bioscoop. De originele Mortal Kambat film kwam uit in 2021 en bracht destijds wereldwijd 83 miljoen dollar op.

Wat vind jij van deze eerste teaser van de tweede Mortal Kombat film? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Todd Garner op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Everybody 1 + 2 Switch topt zomaar Australische spelverkopen

0

Nieuws Everybody 1 + 2 Switch topt zomaar Australische spelverkopen

06-08-2024

1

Kitty

Nieuwe trailer van Zelda: Echoes of Wisdom toont Hyrule en meer

6

Nieuws Nieuwe trailer van Zelda: Echoes of Wisdom toont Hyrule en meer

05-08-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

N2up

6 aug 24 om 08:59

#14108‍

1689 XP | 331 comments

Vond t vorige deel erg leuk (op de nieuwe character/hoofdrolspeler na). Ben dus erg blij om een vervolg te zien. Misschien weer es tijd om deel 1 weer te kijken als ik t ergens te streamen valt