Echoes-update verbetert Switch-graphics No Man's Sky

  • Nieuws

  • 28 aug 23 om 10:48

  • Dennis

  • 1

Een nieuwe grote update voor No Man’s Sky voegt een berg nieuwe content toe. Switch-spelers profiteren daarnaast ook nog eens van verbeterde graphics!

Update 4.4 voor No Man’s Sky heet Echoes, en voegt wederom een hoop nieuwe content toe. Wie de game op de Switch speelt, krijgt verbeterde graphics. Dit komt doordat de game nu een sterk aangepaste versie van AMD FidelityFX Super Resolution 2 gebruikt. Samen met een dynamische resolutie zorgt dit voor een mooier beeld en een betere framerate. Ook het geheugen-gebruik is verbeterd.

Verder kunnen spelers van de Switch-versie nu ook capes toevoegen aan hun personages. Daarnaast zijn er nieuwe fracties, schepen, wapens en modi te vinden in de game. Zo is er een Trench Run, waarbij je je schip door een smalle opening manoeuvreert om de kern van een schip te raken, net als in Star Wars. Alle nieuwe toevoegingen van de Echoes-update staan hier vermeld.

No Man’s Sky verscheen in oktober 2022 voor de Nintendo Switch. De game heeft al meerdere grote content-updates gehad, zoals de Fractal-update in februari.

Met dank aan Diamondachi/Tamadachi voor het melden!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Omega_ruby_alpha_saphire_Nintendo_DS_game_remake

2

Nieuws The Pokémon Company: "Game Freak blinkt uit in Pokémon-design"

28-08-2023

4

Evelyne

sonic superstars main nintendo

3

Hands-on Sonic Superstars - Sprint de goede kant op

28-08-2023

5

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

29 aug 23 om 12:30

#11202‍

5162 XP | 640 comments

Allereerst blijft het bewonderingswaardig dat Hello Games nog steeds 7 jaar na de oorspronkelijke lancering van NMS dit soort gigantische updates uitbrengt en daarbij ook geen enkel platform vergeet. In de N1-UP review van NMS die Dreon bij de lancering van deze science fiction game had geschreven was één van de kritiekpunten dat het er op een groot scherm lelijk uitzag dus ik vind eigenlijk dat hij  dit punt mag herbeoordelen nu met deze echoes update de graphics flink zijn verbeterd.