Dying Light: Platinum Edition aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 19 jul 21 om 23:20

  • Erik

  • 1

De Nintendo Switch krijg binnenkort bezoek van een open-world survival game vol zombies: Dying Light. De Platinum Edition komt met de basisgame en een hele hoop extra DLC.

Dying Light: Platinum Edition maakt gebruik van de unieke functies van de Nintendo Switch: HD Rumble, bewegingsbesturing en het aanraakscherm. Daarnaast beloven de makers dat er lokaal en online co-op, vier stukjes DLC en zeventien extra skin packs zijn. Al die zombie-moois staat op de planning voor oktober.

In Dying Light is het zombies verslaan geblazen. Heel veel zombies. Jij kruipt in de huid van geheim agent Kyle Crane, die een quarantainegebied moet infiltreren in het Midden-Oosten. Nou, je begrijpt dat de boel hier natuurlijk lekker mis is gegaan. Maak slim gebruik van dag en nacht (overdag zijn zombies rustig, maar ’s nachts extra agressief) om zombies een kopje kleiner te maken óf roep de hulp van (online) vrienden in.

Het spel kwam oorspronkelijk in 2015 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De ontwikkelaar is Techland, die onder andere bekend zijn van Dead Island. De Nintendo Switch-versie gaat €49,99 kosten. Lees op de website van Dying Light meer over deze post-apocalyptische game.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Fire Emblem Heroes krijgt bezoek van helden uit Fire Emblem Fates

2

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt bezoek van helden uit Fire Emblem Fates

19-07-2021

0

Erik

Tussen zomerse en moordende sferen in trailer Danganronpa Decadence

0

Media Tussen zomerse en moordende sferen in trailer Danganronpa Decadence

19-07-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Dre

20 jul 21 om 08:08

#839‍

2710 XP | 217 comments

Ik heb dit spel helemaal kapot gespeeld met mijn vrienden. Ik hoop dat de Nintendo Switch het allemaal een beetje kan draaien.