Dragon Ball: The Breakers op 14 oktober naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 22 jul 22 om 16:36

  • Dennis

  • 0

Het nieuwe kat-en-muisspel Dragon Ball: The Breakers vecht zich een weg naar de Nintendo Switch op 14 oktober. Ook komt er een gesloten netwerktest.

Dat maakt uitgever Bandai Namco bekend. Het spel verschijnt zowel fysiek als digitaal. Voor verzamelaars is er een limited edition, welke naast het spel, ook nog onder andere een steelbook en een Cell Shell figuur bevat. Deze special edition is alleen te koop via de officiële Bandai Namco winkel.

Wil je de game eerst uitproberen? Op 6 en 7 augustus is er een gesloten netwerktest, waarin je alvast aan de slag kunt met Dragon Ball: The Breakers. Onder andere slechteriken Cell en Frieza zijn te kiezen. Frieza werd met een trailer aangekondigd als nieuw personage voor het spel. Om mee te kunnen doen moet je je vóór 1 augustus aanmelden op de site van Bandai Namco. De speeltijden zijn:

  • Sessie 1: Zaterdag 6 augustus – 4:00 – 6:00
  • Sessie 2: Zaterdag 6 augustus – 14:00 – 18:00
  • Sessie 3: Zaterdag 6 augustus – 20:00 – 00:00
  • Sessie 4: Zondag 7 augustus – 4:00 – 8:00

Dragon Ball: The Breakers is een asymmetrical online multiplayer game waarin zeven gewone spelers nemen het op tegen één extra sterke speler. Door slim samen te werken, de juiste items te verzamelen en te vluchten proberen de zogenaamde Survivors uit handen te blijven van de Raider: een schurk uit het Dragon Ball universum.

Ga jij je aanmelden voor de gesloten netwerktest? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Dennis!

6

Special Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Dennis!

23-07-2022

7

Redactie

Ocean Tour introduceert Daisy Cruiser (NGC) in Mario Kart Tour

0

Nieuws Ocean Tour introduceert Daisy Cruiser (NGC) in Mario Kart Tour

22-07-2022

2

Rik

Reageer als eerste!