DOOM en DOOM II krijgen verbeterde versie in Nintendo eShop

  • Nieuws

  • 9 aug 24 om 14:37

  • Dennis

  • 1

De twee klassiekers DOOM en DOOM II zijn opnieuw uitgebracht voor de Switch in een bundel. Naast de hoofdgames bevatten ze tal van extra’s, zoals een nieuwe campagne!

Beide games waren al te koop in de Nintendo eShop, maar zijn opnieuw gelanceerd met tal van extra’s. Zo is er een gloednieuwe campagne met de naam Legacy of Rust. Deze is gemaakt door veteranen van de studio’s id Software, Nightdive Studios en MachineGames.

Ook de multiplayer is verbeterd. Zo is er cross-play met andere platformen en kun je nu online knallen met 16 mensen in Team Deathmatch of de co-op-modus. Er zijn maar liefst 43 maps om uit te kiezen.

Ook worden mods ondersteund, waardoor spelers hun spelervaring naar hartenlust kunnen aanpassen. Deze zijn makkelijk te doorzoeken met een mod browser. De soundtrack is verbeterd en naast de originele soundtrack is er ook een nieuwe geremixte versie aanwezig.

De bundel met beide games is te koop in de Nintendo eShop voor €9,99. Heb je DOOM of DOOM II al eerder gekocht en op je Switch staan? Dan kun je deze gratis updaten naar de nieuwe versie en krijg je ook toegang tot alle nieuwe content.

Halen deze nieuwe features jou over de streep om deze klassiekers te spelen? Of heb je zal op je Switch staan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Nintendo kondigt LEGO-set van The Legend of Zelda aan

3

Nieuws Nintendo bundelt voorbestelling LEGO Deku-boom en Zelda: Echoes of Wisdom

09-08-2024

2

Kitty

Fitness Boxing feat. Hatsune Miku nintendo switch screenshot

0

Nieuws DLC-plannen voor Fitness Boxing feat. Hatsune Miku gedeeld

09-08-2024

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Zool

10 aug 24 om 12:08

#14136‍

2174 XP | 410 comments

Serieus.. ongelooflijk goede support!