Dominus Collection brengt Castlevania DS-games naar je Switch

  • Media

  • 28 aug 24 om 10:32

  • Coen

  • 3

Vier klassieke Castlevania games zijn nu speelbaar op de Nintendo Switch. De games zijn aangepast zodat je ze op één scherm kunt spelen.

De Castlevania Dominus collection bevat: Castlevania: Dawn of Sorrow, Castlevania: Portrait, Ruin en Castlevania: Order of Ecclesia en Haunted Castle: Revisited. De spellen, waarvan er drie origineel op de Nintendo DS verschenen, hebben geen lak verf of iets dergelijks gekregen maar zijn wel aangepast zodat de touchscreen besturing van de DS niet meer nodig is. De touchscreen elementen zijn vervangen door quicktime-events

Herleef de DS klassiekers op de Nintendo Switch.

Naast aanpassingen die de spellen speelbaar maken op de Nintendo Switch voegt de collectie ook rewind en quicksave opties toe om de spellen toegankelijker te maken. Als kers op de taart heeft Konami ook een conceptart gallerij en muziekspeler toegevoegd.

Haal jij deze bloedstollende collectie in huis? Of laat je deze tijdloze titels aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Youtube kanaal van Nintendo

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Paraside: Duality Unbound

2

Hands-on Paraside: Duality Unbound

28-08-2024

3

Dreon

Hoofdafbeelding bij Speel als Patrick de Ster in nieuwe SpongeBob SquarePants-game

0

Nieuws Speel als Patrick de Ster in nieuwe SpongeBob SquarePants-game

28-08-2024

1

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Wonderboy

28 aug 24 om 12:03

#14242‍

128 XP | 24 comments

Wow, dit nieuws is compleet langs me heen gegaan..

Jeroen

28 aug 24 om 12:54

#14243‍

1050 XP | 159 comments

Bij mij eigenlijk ook wel! Ik was al bang dat ik een klein fortuin aan alle fysieke versies moest gaan uitgeven, maar ik ben echt heel blij met deze collectie. Nu kan ik praktisch de hele franchise gewoon spelen op m'n Switch

MarzoriuM

29 aug 24 om 07:28

#14256‍

48 XP | 8 comments

Maar niet Symphony of the Night 😭.