Doek valt voor Paladins op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 20 apr 23 om 10:59

  • Dennis

  • 2

De gratis hero shooter Paladins wordt binnenkort niet meer ondersteund op de Nintendo Switch. De game krijgt nog één laatste update.

De aankomende Midnight Masquerade-update is de laatste update die de Nintendo Switch-versie krijgt, daarna stopt de ondersteuning voor Paladins. Het spel (dat gratis te spelen is) en in-game aankopen zijn ondertussen verwijderd uit de Nintendo eShop.

Paladins ondersteunt cross-play en cross-progression met de PC en Xbox. Wie zijn Hi-Rez account koppelt aan zijn Switch-account kan zijn voortgang meenemen naar een van deze platformen.

Als reden voor de stopzetting geeft uitgever Hi-Rez Studios aan dat de game op de Switch niet het niveau heeft dat de community verwacht. Verder is het moeilijk om Paladins goed draaiende te houden op de Switch. Het hele statement is hier te lezen.

Naast Paladins stopt Hi-Rez Studios ook met de ondersteuning van een andere game op de Switch. Ook Rogue Company is vanaf juni niet meer speelbaar op het Nintend0-systeem.

Vind je het jammer dat er een einde komt aan Paladins op de Nintendo Switch? Of blijf je hem spelen op een ander platform?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Fast RMX is volgende Game op Proef in Europa

2

Nieuws Fast RMX is volgende Game op Proef in Europa

20-04-2023

0

Dennis

Horecaspel PlateUp! komt in oktober naar de Switch

2

Nieuws Horecaspel PlateUp! komt in oktober naar de Switch

20-04-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

20 apr 23 om 15:38

#9620‍

1191 XP | 223 comments

Spelen dit nog veel mensen dan? In mijn vriendenlijst Niemand namelijk 

Paul

20 apr 23 om 16:05

#9623‍

3804 XP | 659 comments

In mijn vriendenlijst ook niet, maar misschien komt dat omdat ik geen vrienden heb