DLC-plannen voor LEGO Star Wars: Skywalker Saga onthuld

  • Nieuws

  • 8 mrt 22 om 22:02

  • Jeroen

  • 2

Deze game moet in april verschijnen, maar nu al zijn de plannen voor de aankomende uitbreidingen bekend gemaakt. Enkele populaire figuren maken straks hun opwachting!

Het plan is dat er straks zeven uitbreidingen komen voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Deze zitten allemaal bij elkaar in het Character Selection-pakket, of je kunt ze per pakket aanschaffen. Als eerste zijn The Mandalorian en Solo: A Star Wars Story aan de beurt.

In het The Mandalorian Season 1-pakket zitten een aantal bekende namen uit de populaire serie: Din Djarin (The Mandalorian zelf), Greef Karga, IG-11, Kuiil en Cara Dune. Nu verwacht je misschien ook Grogu, oftewel Mini Yoda, maar dat is in dit geval een niet-speelbaar figuur. Het Solo: A Star Wars Story-pakket zit ook vol met bekende namen uit de film: jonge versies van Han Solo, Chewbacca en Lando Calrissian. Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest zullen ook hun opwachting maken. Deze twee pakketten zullen vanaf de lancering van het spel, op 5 april, meteen beschikbaar zijn.

Daarna volgen nog Classic Characters en Troopers. In het eerst pakket zitten Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader en Lando Calrissian. In de andere zitten een Death Trooper, de Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper en Mimban Stormtrooper. En het houdt daar niet mee op, want de inhoud van de rest van de DLC is ook meteen bekend gemaakt!

Het Rogue One-pakket komt op 19 april en bevat Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbus en Director Krennic. Vanaf 4 mei, internationale Star Wars-dag komen de laatste twee sets beschikbaar. Seizoen 2 van The Mandalorian bevat Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon. Dan is als laatste The Bad Batch aan de beurt met Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo. Een flinke lijst aan nieuwe figuren dus, en die komen bij de waarschijnlijk al forse hoeveelheid aan speelbare figuren die al in het basisspel zitten. Heb jij al zin in deze langverwachte LEGO-game?

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

The Company Man – Doorbreek de dagelijkse sleur

0

Review The Company Man - Doorbreek de dagelijkse sleur

09-03-2022

1

Jeroen

Meer Mario-iconen te verdienen bij Switch Online

1

Nieuws Meer Mario-iconen te verdienen bij Switch Online

08-03-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 2

CoeXisT

29 mrt 22 om 22:03

#4253‍

437 XP | 72 comments

Volgende week komt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uit.Ik twijfel of ik de Nintendo Switch of de PlayStation 5 versie zal kopen.Kan helaas nog geen vergelijking video’s vinden.De portabiliteit van de Switch spreekt mij erg aan. Maar de graphics en laadtijden op de PS5 zullen mooier en sneller zijn.Graphics kan ik nog mee leven, maar vooral de laadtijden van Lego games op de Switch vond ik ergerlijk.Ook zal eventuele DLC sneller in de PSN Store in de aanbieding zijn dan in de eShop.Welke versie gaan jullie kopen? Zal wel een beetje vloeken in de kerk zijn hiero… :-D

Jeroen

29 mrt 22 om 22:05

#4255‍

1005 XP | 152 comments

Ik heb de Switch-versie gereserveerd 😛😁