DLC-plannen voor Fitness Boxing feat. Hatsune Miku gedeeld

  • Nieuws

  • 9 aug 24 om 14:32

  • Kitty

  • 0

Uitgever Aksys Games heeft details gedeeld over de DLC voor Fitness Boxing feat. Hatsune Miku.

De Westerse release voor de game werd halverwege juni bekendgemaakt. In deze boxing game kun je trainen met de vaste trainers uit de serie (Lin en Evan), maar ook met personages uit het Hatsune Miku-universum. Je doet je dagelijkse oefeningen met een breed scala aan opwarmopties, moeilijkheidsinstellingen en de mogelijkheid om individuele bewegingen te oefenen.

Er komen vier DLC-items: de Miku Exercise Editor, Exercise BGM Pack Vol.1, Exercise BGM Pack Vol.2, en Additional Costume Sakura Miku. Alles moet voor of in oktober verschijnen. De Europese prijzen zijn nog niet bekend.

Fitness Boxing feat. Hatsune Miku nintendo switch screenshot

Miku Exercise Editor (19 september, $9,99)

Creëer en deel, laten we samen bewegen! De nieuwe Bewegingseditor -functie maakt “Miku Exercise”-workouts met de muziek van Piapro Characters nog leuker! Kies je favoriete nummers en stel de acties in om je eigen “Miku Exercise” te maken! Je kunt de originele versies bewerken of helemaal opnieuw beginnen om je eigen versie te maken.

Je kunt de “Miku Oefening” die je maakt ook delen! Maak je eigen workout, maak contact met de wereld via “Miku Exercise” en laten we samen genieten van het sporten!

Let op: cursussen die zijn gemaakt of gedownload met Miku Exercise Editor worden alleen ondersteund voor single-player en zijn niet compatibel met de modus voor twee spelers.

Exercise BGM Pack Vol.1 (26 september, $4,99)

Maak je workouts nog leuker met de nieuwe achtergrondmuziekpakketten voor oefeningen! Het eerste “Exercise BGM Pack” bevat instrumentale arrangementen van liedjes van Piapro Characters, perfect voor je trainingsroutines!

WORLD IS MINE / ryo (supercell)
Tale of the Deep-sea Lily / n-buna
dreamin chuchu / emon (Tes.)

Exercise BGM Pack Vol.2 (3 oktober, $4,99)

Geniet van het trainen met de muziek van Piapro Characters! Het tweede “Exercise BGM Pack” bevat nog meer instrumentale arrangementen van liedjes van Piapro Characters om je workout te laten zingen!

Hand in Hand / kz (livetune)
kokoro / Toraboruta
Paradichlorobenzene / Garuna (OwataP)

Additional Costume Sakura Miku (10 oktober, $4,99)

Maak kennis met de schattige “Sakura Miku” geïnspireerd door kersenbloesems! Train met de Hatsune Miku met lentethema, gekleed in een kersenbloesemkleurige outfit en versierd met kersenthema haaraccessoires!

Fitness Boxing feat. Hatsune Miku verschijnt op 5 september voor de Nintendo Switch. De game bevat 24 klassieke nummers, zoals “Melt” en “The Vampire” met ook nieuwe speciale nummers, zoals het hoofdthema van de game, “Let’s Mikusercise!!!”

Ga jij straks boksen met Hatsune Miku? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

DOOM en DOOM II krijgen verbeterde versie in Nintendo eShop

1

Nieuws DOOM en DOOM II krijgen verbeterde versie in Nintendo eShop

09-08-2024

0

Dennis

SEGA toont onaangekondigde game op Gamescom

1

Nieuws SEGA toont onaangekondigde game op Gamescom

09-08-2024

2

Rik

Reageer als eerste!