Dit zijn de eerste impressies van Nintendo's Alarmo-klok

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Robin

  • 1

Nintendo’s Alarmo-klok is op de markt en de eerste impressies zijn binnen. Worden mensen vrolijk wakker?

Voor wie de wekker had gezet op woensdag voor de aankondiging van de Nintendo Switch-opvolger kwam misschien met het verkeerde been uit bed. In plaats van de Nintendo Switch kregen we een daadwerkelijke alarm(o)-klok. Ondertussen is het apparaat uit en kan je deze ook bestellen voor €99,99 op de My Nintendo Store. Hier een greep van de eerste impressies:

The Verge

“Ik was benieuwd naar de geluidskwaliteit. Als de luidspreker in dit relatief kleine klokje blikkerig of schel klinkt, zou dat het hele concept voor mij verpesten. Het blijkt dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ik heb niet alle geluiden van Alarmo uitgeprobeerd, maar zelfs het Super Mario Bros. thema dat tijdens het installatieproces wordt afgespeeld, heeft mijn zorgen weggenomen dat het slecht zou klinken

Techradar

“Hoe dan ook, ik ben verliefd geworden op Alarmo, niet alleen omdat het een slimme wekker is die je ochtendroutine een stuk leuker lijkt te maken, maar ook omdat hij zo heerlijk onnozel aanvoelt. Nu we allemaal wanhopig wachten op de aankondiging van een Switch 2, is het hilarisch dat Nintendo in plaats daarvan een slimme wekker uitbrengt.”

CNET

“In veel opzichten klinkt deze klok bijna als het soort product dat Disney zou verkopen. Met Nintendo dat al winkels, films en themaparken heeft, is dat misschien ook wel de bedoeling. 100 dollar is veel voor een nieuwigheidje, maar dit ziet er ook uit als een slim apparaat dat in de loop van de tijd wordt bijgewerkt. Er zijn 35 scènes geladen uit vijf verschillende games (Mario Odyssey, Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 en, vreemd genoeg, Ring Fit Adventure), maar Nintendo belooft dat er in de loop van de tijd meer zullen komen.”

Heb jij de Nintendo Sound Clock: Alarmo al besteld? Of staat het alarm bij jou uit? Laat het ons weten hoe het jou wakker maakt in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Tomb Raider IV-VI Remastered komt naar de Switch

1

Nieuws Tomb Raider IV-VI Remastered komt naar de Switch

11-10-2024

2

Dennis

F-Zero: GP Legend en F-Zero Climax nu te spelen op NSO+

2

Nieuws F-Zero: GP Legend en F-Zero Climax nu te spelen op NSO+

11-10-2024

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

hoysmallfrry

6 dagen geleden

#14589‍

110 XP | 22 comments

Ik heb m al besteld ben heel benieuwd