Disney Dreamlight Valley krijgt Toy Story-DLC op 6 december

  • Nieuws

  • 22 nov 22 om 20:05

  • Jeroen

  • 0

Deze life-simulator die vol zit met Disney werelden en personages krijgt op 6 december een DLC-pakket dat aller Toy Story-gerelateerde objecten en omgevingen toevoegt!

Gameloft heeft dit pakket in september aangekondigd. Het bevat een aantal Toy Story-voorwerpen toevoegen aan Disney Dreamlight Valley. Zo kun je de bekende figuren Woody en Buzz Lightyear verwachten, waar je de hele game mee kan spelen. Ook komt er speciale kleding, en je zal ook in Andy’s slaapkamer rond kunnen lopen. De aankomende Toy Story-DLC kun je bekijken in onderstaande trailer.

In Disney Dreamlight Valley is het de bedoeling dat je bekende Disney-figuren helpt om erachter te komen wat er nu precies heeft plaatsgevonden in hun omgeving. Ze zijn hun geheugen kwijt nadat een kwade kracht zich heeft laten zien. Je kan je huis en je kleding aanpassen, en je in een heuse Disney-wereld wanen.

Disney Dreamlight Valley is sinds 6 september beschikbaar op de Nintendo Switch. Half oktober kreeg de game bezoek van Scar uit Lion King.

Welke personages zou jij het liefst in dit spel zien? Laat het vooral weten in een reactie!

Originele bericht geschreven op 11 september, 0:40 uur. Laatste update: 22 november, 20:00 uur  (releasedatum toegevoegd).

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Video Mario Kart 8 DLC – Set 3 vergelijkt tracks met origineel

2

Media Video Mario Kart 8 DLC - Set 3 vergelijkt tracks met origineel

22-11-2022

5

Erik

Nintendo deelt sneak-peak van Mario Kart 8’s London Loop

1

Nieuws Nintendo deelt sneak-peak van Mario Kart 8's London Loop

22-11-2022

2

Rik

Reageer als eerste!