Disney Dreamlight Valley krijgt geüpdate contentplannen voor 2023

Disney Dreamlight Valley blijft constant updates krijgen en nu heeft de ontwikkelaar Gameloft aangekondigd wat voor updates er nog voor het spel te wachten staan in 2023. 

De eerste aankomende update is Update 5: The Remembering. Het is een grote verhaal-update waarin je de best bewaarde geheimen van Dreamlight Valley gaat ontdekken.

Daarnaast ontvangt het spel in de zomer een nieuwe dorpsbewoner en een nieuwe manier om in-game prijzen te winnen. Verder krijgt het spel in september een update die een nieuwe realm met zich meebrengt en kan je aan het einde van het jaar een nieuw hoofdstuk, nieuwe personages, nieuwe frontiers, een multiplayer modus en een “nieuw koninklijk gereedschap” verwachten.

Ben jij al helemaal klaar voor deze aankomende updates voor Disney Dreamlight Valley? Laat het ons weten in de comments!

Bron: disneydreamlightvalley.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

Koopa Café #18 – De Sony Wii Q

0

Nieuws Koopa Café #18 - De Sony Wii Q

03-06-2023

2

Dre

Pastelkleurige Joy-Con komen naar Nintendo Switch

2

Nieuws Pastelkleurige Joy-Con komen naar Nintendo Switch

02-06-2023

4

Thijmen

Reageer als eerste!