Details Mario + Rabbids Sparks of Hope's tweede DLC duiken op

  • Nieuws

  • 20 jun 23 om 08:40

  • Erik

  • 1

Ubisoft en Nintendo delen meer verhaaldetails van Mario + Rabbids Sparks of Hope’s tweede stukje DLC: The Last Spark Hunter.

Deze zijn gedeeld via de Nintendo Switch-nieuwsfeed. Het onthult onder andere dat je in de uitbreiding tegen een krachtig nieuw wapen strijdt: de Mecha King Bob-Omb.

Verwacht het volgende in The Last Spark Hunter DLC (losjes vertaald uit het Switch-nieuws):

  • Als Mario en zijn vrienden Cursa’s vesting naderen – detecteren ze een bijzonder signaal. Deze blijkt van de Melodic Gardens te komen, een muzikale planeet die bekend staat om zijn bijzondere dierengeluiden, geproduceerd door aliens. Gezien ze verwachten dat het een nieuwe Darkmess-invasie kan zijn, gaan ze er meteen op af.
  • Het is aan jou om de Melodic Gardens te verkennen, en het kwaad dat deze plek teistert te verslaan. Je ontmoet de inwoners van de planeet, gaat door een muzikaal regenwoud en ontdekt mysterieuze ruïnes. Daarnaast vaar je door grootse meren en zeeën op je spiksplinternieuwe boot.
  • Vele vijanden wachten je op in dit nieuwe gebied. Golems en Fieldbreakers vieren hoogtij en geven je nieuwe tactische uitdagingen – zelfs voor de meest ervaren spelers.
  • In je queeste om Melodic Gardens te redden moet je Kanya verslaan, de Last Spark Hunter. Zij is de maker van die Mecha King Bob-Omb en doet er alles aan om jou een kopje kleiner te maken.

Er is nog geen verschijningsdatum bekend gemaakt voor The Last Spark Hunter, behalve een “halverwege 2023”. In totaal verschijnen er drie DLC-pakketten, waarvan eentje met Rayman in de hoofdrol.

Mario + Rabbids Sparks of Hope is sinds 20 oktober 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Meer Sparks of Hope
Dit zit er in de Season Pass
Grant Kirkhope lijkt klaar te zijn met zijn werk voor de game
Rayman DLC krijgt korte teaser

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Baten Kaitos I & II HD Remaster in september 2023 naar Switch

5

Nieuws Baten Kaitos I & II HD Remaster in september 2023 naar Switch

20-06-2023

3

Erik

Bekend Switch-gerucht Star Fox Grand Prix blijkt officieel hoax

3

Nieuws Bekend Switch-gerucht Star Fox Grand Prix blijkt officieel hoax

19-06-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

21 jun 23 om 14:29

#10350‍

5177 XP | 640 comments

Het lijkt erop dat het zware bombastische bommenstrijd gaat worden als we het in deze DLC mogen opnemen tegen Mecha King Bob-Omb als geduchte tegenstander!