Designer User Interface Metroid Prime 4 praat over Samus' vizier

  • Nieuws

  • 15 jul 24 om 11:00

  • Icelos

  • 0

Jon Wofford, de User Interface designer van Metroid Prime 4: Beyond heeft gesproken over Samus’ vizier.

Op social media heeft Jon Wofford gesproken over de nieuwste Metroid Prime-game voor de Nintendo Switch. Deze game werd in 2017 al aangekondigd, maar kreeg pas vorige maand tijdens de Nintendo Direct voor het eerst een trailer. Nu heeft de UI designer gesproken over de uitdagingen die hij moest trotseren bij het design. Zo spreekt Jon Wofford over dat hij geleerd heeft van zijn ervaringen bij Metroid Prime Remastered. Jon Wofford deelde op X (voorheen Twitter) het volgende (vertaald):

Metroid Prime 4 is een droomproject om aan te mogen werken. Mijn favoriete onderdeel is het designen, bouwen en animeren van Samus’s HUD (heads-up display). Ik heb echt veel geleerd tijdens de ontwikkeling van Metroid Prime Remastered en hopelijk is dat ook goed zichtbaar. Het doel was om een moderne update te geven aan het vertrouwde vizier van Samus dat homage biedt aan de Metroid Prime-legacy. Ik denk dat de trailer goed toont dat de HUD niet mag strijden met de geweldige omgevingen, personages, lichtinvallen, animaties et cetera. Ik ben continu onder de indruk dankzij het talent van ons team!

Metroid Prime 4: Beyond moet volgend jaar verschijnen voor de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Hier kun je nog een keer genieten van de Metroid Prime 4: Beyond-trailer

Bron: X

Like dit bericht:

Over de redacteur

Icelos is al ruim tien jaar werkzaam voor N1ntendo en N1-Up. Groot fan van de Metroid-serie, Kaizo Mario-expert, Donkey Kong Country-liefhebber en uiteraard groot fan van de Open World Zelda-spellen. Icelos is met enige regelmaat te vinden bij de Podcast en in het Koopacafé. De top tien meest gespeelde spellen op Icelos’ Switch bestaan uit: Breath of the Wild, Mario Maker 2, Tears of the Kingdom, Splatoon 3, Pokémon Shield, Metroid Dread, Fire Emblem: Three Houses, Civilization 6, Pokémon Scarlet, en Ring Fit Adventure.

Lees meer over Icelos

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

8

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

4

Erik

SCHiM – Blijft toch nog in Mario’s schaduw staan

0

Review SCHiM – Blijft toch nog in Mario’s schaduw staan

15-07-2024

3

Dreon

Reageer als eerste!