Derde golf aan Splatoon 2-profieliconen opgedoken

De derde reeks Splatoon 2-iconen is boven water gekomen! Tot 25 april zijn deze profieliconen te bemachtigen via My Nintendo.

Begin deze maand verschenen de Splatoon 2-iconen voor het eerst. Deze week staat de derde reeks profieliconen in het teken van nieuwe mode voor de Inklings, Off the Hook, mappen en veel meer. Nintendo Switch Online-gebruikers kunnen ook nu de welverdiende platina punten uitgeven aan deze unieke avatars. De avatars worden net zo snel als de mode van Inkopolis ververst en gaan daarom na 25 april weg. Dan komt er een nieuwe reeks tevoorschijn. Neem een duik in de volgende voorbeeldavatars:

Daarnaast zijn de april-reeks Animal Crossing: New Horizons-plaatjes en Kirby en de Vergeten wereld-plaatjes nog steeds beschikbaar. De Animal Crossing: New Horizons-plaatjes vernieuwen elke maand, terwijl de Kirby en de Vergeten wereld-plaatjes elke vrijdag vernieuwd worden.

Zowel de Splatoon 2, Kirby en de Vergeten Wereld en Animal Crossing: New Horizons-afbeeldingen koop je voor vijf tot tien platina punten op My Nintendo, als je een Nintendo Online lidmaatschap hebt. Als het lidmaatschap komt te vervallen, ben je nog steeds in het bezit van de gekochte afbeeldingen.

Ben jij al in het bezit van een “karby-avatar”? Of heb je liever Marina op je profiel?  Deel jouw collectie in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Xenoblade Chronicles 3 komt vroeger dan verwacht, krijgt nieuwe trailer en Collector’s Edition

9

Nieuws Xenoblade Chronicles 3 komt vroeger dan verwacht, krijgt nieuwe trailer en Collector's Edition

19-04-2022

9

Kitty

Evelyne's Pokémon collectie

2

Nieuws Millenium Print Group overgenomen door de Pokémon Company

19-04-2022

5

Evelyne

Reageer als eerste!