Demo van Process of Elimination verschenen op Switch

Er is een nieuwe demo voor Process of Elimination beschikbaar op de Nintendo Switch. De demo kan gedownload worden via de Nintendo eShop.

In Process of Elimination speel je als een detective genaamd Wata Hojo. Hij sluit zich aan bij een Detective Alliance die uit veertien personen bestaat, op het mysterieuze eiland Morgue om een seriemoordenaar te onderzoeken. Uiteindelijk komen de detectives tot de gruwelijke ontdekking dat de moordenaar zich onder hen bevindt! Het doel van het spel is om je onschuld te bewijzen en de identiteit van de moordenaar te onthullen. Dit doe je door belangrijke locaties rond het eiland Morgue te verkennen en onderzoek uit te voeren.

Process of Elimination zal vanaf 11 april 2023 te spelen zijn op de Nintendo Switch. De demo van het spel is te downloaden via de Nintendo eShop.

Ga jij jezelf verdiepen in deze spannende demo van Process of Elimination? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo eShop

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

Shiny Pokémon in Scarlet & Violet: alles dat je moet weten

1

Nieuws Shiny Pokémon in Scarlet & Violet: alles dat je moet weten

14-03-2023

5

Erik

The Pokémon Company zoekt Web3 en NFT-ontwikkelaar

5

Nieuws The Pokémon Company zoekt Web3 en NFT-ontwikkelaar

14-03-2023

2

Icelos

Reageer als eerste!