Demo Kirby's Return to Dream Land Deluxe nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 9 feb 23 om 12:36

  • Erik

  • 0

Er is vanaf nu een demo beschikbaar voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe in de Nintendo eShop. Hiermee kun je het spel gratis uitproberen.

De demo is te downloaden vanuit de Nintendo eShop of via de website van Nintendo. Het is speelbaar met maximaal vier spelers en er zijn ook een aantal minispelletjes te spelen.

Het nieuws volgt met de officiële bekendmaking van de Magolor-epiloog: een gloednieuw stukje content dat beschikbaar komt na het voltooien van de verhaalstand.

In de Magolor-epiloog speel je als de titulaire Magolor en help je hem zijn krachten terug te krijgen. Hierin mag je zelf bepalen welke vaardigheden hij als eerste meestert. De extra content was vorige week al gelekt via een screenshot van het Nintendo Switch-doosje.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is vanaf 24 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Nintendo bracht vorige week een trailer uit in teken van Merry Magoland; de HUB-wereld waar je minispellen kan spelen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Releasedatum en meer beelden van Disney Illusion Island

0

Nieuws Releasedatum en meer beelden van Disney Illusion Island

09-02-2023

2

Martijn

Baten Kaitos I & II krijgen HD-remaster op Nintendo Switch

10

Nieuws Baten Kaitos I & II krijgen HD-remaster op Nintendo Switch

09-02-2023

6

Erik

Reageer als eerste!