De Smurfen beleven fantasievolle dromen in The Smurfs: Dreams

Heb jij altijd al willen weten waar de Smurfen over dromen? Dat kun je binnenkort ontdekken op de Nintendo Switch!

Er zijn al heel wat games over de Smufen verschenen, ook op de Nintendo Switch. Zo waren er onder andere al Smurfs Kart, The Smurfs: Mission Vileaf en Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone. Ontwikkelaar Ocellus Services en uitgever Microids hebben inmiddels weer een nieuwe game over de blauwe wezentjes aangekondigd. Smurf maar snel de vrijgegeven onthullingstrailer, die je hieronder kunt bekijken.

De Smurfen dromen van allerlei spannende avonturen!

The Smurfs: Dreams is een 3D platformspel waarbij de Smurfen hun wildste dromen en nachtmerries beleven. Gargamel heeft een nare spreuk uitgesproken over de sarsaparillabossen, waar de Smurfen graag van eten. Daardoor zijn ze in een diepe slaap gevallen, waardoor hun dorpje in groot gevaar is. Zorg ervoor dat ze snel wakker worden, voordat Gargamel’s slechte plannen slagen!

Er zijn vier kleurrijke droomwerelden te ontdekken, allemaal met hun eigen uitdagingen en puzzels om te overwinnen. Verken twaalf levels en zestien minigames, in je eentje of met iemand samen. Daarnaast verzamel je magische bollen en baas munten voor verschillende aanpassingsopties en verrassingen voor jouw Smurf.

Er is nog geen specifieke releasedatum, maar The Smufs: Dreams komt later dit jaar naar de Nintendo Switch!

Heb jij wel zin in meer avonturen met de Smurfen? Smurf dan snel een reactie, die we kunnen smurfen in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

3

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

3

Rik

Capcom prijst veel titels tijdelijk af in de eShop

0

Nieuws Capcom prijst veel titels tijdelijk af in de eShop

30-04-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!