Eerste previews van Detective Pikachu Returns zijn binnen

  • Nieuws

  • 8 sep 23 om 09:03

  • Erik

  • 0

De eerste previews voor Detective Pikachu Returns voor de Nintendo Switch zijn gepubliceerd. In dit bericht vind je een overzicht.

De opinie van internationale pers is tweeledig: aan de ene kant prijzen ze de interacties met Pokémon en personages, maar aan de andere kant is men kritisch op het grafische aspect van de game.

De eerste previews van Detective Pikachu Returns:

IGN: “Het punt waarop er veel te verbeteren valt in Detective Pikachu Returns, is het visuele aspect. Hoewel het niet zo matig loopt als Pokémon Scarlet & Violet, zien veel textures en modellen van personages er meer uit als een Nintendo 3DS-game.” [..] Detective Pikachu Returns weet de charme van het origineel echter te grijpen, en je speelt waarschijnlijk alleen al verder om te kijken wat de schattige Detective Pikachu nu weer gaat doen of zeggen.”

Game Informer: “Hoewel mijn tijd in Ryme City kort was, genoot ik van de interacties met de verschillende Pokémon die samenleven met mensen in deze unieke subserie. Het oplossen van zaken voelen vrij laagdrempelig op dit punt, maar het is goed om in het achterhoofd te houden dat ik nog maar het eerste hoofdstuk speelde. Ik kijk er naar uit om aan nieuwe cases te werken.”

GameSpot: “Pawniard viel niet tegen. De stalen Pokémon was een klein, ridderlijk mannetje die trainde om de beste zwaardmeester te worden in Ryme City. Na wat lichte ondervraging konden we, hoewel Pawniard vaak reist naar het huis waar ingebroken was, hem niet plaatsen op het plaats delict. Toen we ‘m vroegen hoe hij bij het huis kwam, vertelde hij ons dat Whimsicott hem door een raam bracht. Toen volgde er een schattige scene van twee Whimsicotts die de kleine ridder door de lucht lieten zweven.”

Hoofdafbeelding bij Eerste previews Detective Pikachu Returns zijn binnen

Detective Pikachu Returns was in 2019 al aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar vervolgens was het vier jaar lang bijna helemaal stil rondom het spel. In de Nintendo Direct van juni 2023 volgde daar de volwaardige aankondiging.

Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober 2023 voor de Nintendo Switch.

Kijk jij uit naar Detective Pikachu Returns? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

0

Nieuws PowerWash Simulator krijgt DLC-content van Shrek in oktober

20-09-2024

0

Karina

Gargoyles header

2

Nieuws Disney's Gargoyles Remastered aangekondigd voor Nintendo Switch

08-09-2023

3

Robin

Fan Friday: Real-life Mario Karts?!

0

Special Fan Friday: Real-life Mario Karts?!

08-09-2023

2

Rik

Reageer als eerste!