Cuisineer krijgt leeftijdsclassificatie voor Switch in Europa

  • Nieuws

  • 1 aug 24 om 12:50

  • Karina

  • 4

Marvelous Europe Limited overweegt om de roguelike dungeon-crawler Cuisineer van BattleBrew Productions naar de Nintendo Switch in Europa te brengen, zoals blijkt uit een recente PEGI-beoordeling.

Update 16:00 uur: Inmiddels heeft de PEGI hun beoordeling weer offline gehaald.

De game, die vorig jaar op Steam is uitgebracht, lijkt nu ook beschikbaar te komen voor de Nintendo-console. Voor Noord-Amerika wordt verwacht dat XSEED Games de uitgave zal verzorgen, maar de game is daar nog niet door de ESRB beoordeeld. We moeten nog wachten op verdere aankondigingen voor definitieve details over de release.

Cuisineer combineert roguelike elementen met culinaire avonturen. Spelers kruipen in de huid van Pom, een jonge avonturier die terugkeert naar haar geboortestad Paell om het familiebedrijf nieuw leven in te blazen. Het restaurant is gesloten vanwege schulden, en om deze af te lossen, moet Pom dungeons verkennen en ingrediënten verzamelen. Tijdens deze avonturen vecht ze tegen vijanden zoals reusachtige kippen en vuurspuwende pepers.

Ben je enthousiast over de mogelijkheid dat Cuisineer naar de Nintendo Switch komt? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: PEGI

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Don’t Starve Together zijn nieuwe update is nu live

0

Nieuws Don't Starve Together zijn nieuwe update is nu live

01-08-2024

1

Karina

Hoofdafbeelding bij 7 opvallende Nintendo Switch-games voor augustus 2024

2

Special 7 opvallende Nintendo Switch-games voor augustus 2024

01-08-2024

1

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Paul

1 aug 24 om 14:00

#14087‍

3939 XP | 686 comments

Als ik op de bron klik dan geeft het 0 resultaten op de website van PEGI. Is het inmiddels weer verwijderd?

Karina

1 aug 24 om 15:41

#14088‍

307 XP | 44 comments

Hoi Paul,

Goed opgemerkt! Je hebt volledig gelijk! Het lijkt erop dat ze het snel weer hebben verwijderd. Ergens begrijpelijk, omdat ze nog niets hebben gezegd over de release van Cuisineer voor de Switch.  Het klinkt voor mij als een kleine (extra) bevestiging. Ik update de post wanneer ik meer weet! 

 

Paul

1 aug 24 om 15:54

#14089‍

3939 XP | 686 comments

The plot thickens 🤔 ben benieuwd waarom ze zoiets weer zouden weghalen. Balatro is ook niet te vinden bijvoorbeeld, weet niet of dat dezelfde of een andere reden heeft. Opmerkelijk is het wel.

Karina

1 aug 24 om 16:01

#14090‍

307 XP | 44 comments

Het is inderdaad een raadsel waarom dergelijke informatie snel weer wordt verwijderd. Het kan van alles betekenen, van een fout op hun site tot interne besluitvorming over de release. Het ontbreken van Balatro kan een vergelijkbare oorzaak hebben of iets heel anders zijn. Laten we hopen dat we snel meer duidelijkheid krijgen!  

Ik heb het artikel inmiddels bijgewerkt. Bedankt voor je oplettendheid!