Crash Bandicoot teaset aanwezigheid op The Game Awards

  • Nieuws

  • 8 dec 22 om 09:20

  • Erik

  • 1

Het kan zomaar dat we vannacht Crash Bandicoot gaan zien tijdens The Game Awards 2022. Het officiële Twitter-kanaal teaset zijn aanwezigheid.

Op Twitter vraagt het officiële Crash Bandicoot-account wat haar fans morgen precies doen. Game Awards-host Geoff Keighley gooit olie op het vuur door te reageren met een verwijzing naar de show van vanavond.

Het is niet de eerste keer dat Crash zijn aanwezigheid op de Game Awards teaset. YouTubers ontvingen begin oktober ook al een pizzadoos met een bonnetje die naar de prijsuitreiking verwees.

Volgens de geruchten wordt het volgende Crash-spel een “brawler met vier spelers, maar dan in Crash-stijl”. De titel is mogelijk geïnspireerd op partyspel Crash Bash voor de PlayStation 1.

Crash Bandicoot heeft vooralsnog twee games op de Nintendo Switch: de compilatie N.Sane Trilogy en het gloednieuwe Crash 4: It’s About Time.

Bron: Officiële Crash Bandicoot-kanaal

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Wat is jouw favo Mario Kart 8 Deluxe DLC-baan van set 3?

8

Poll Wat is jouw favo Mario Kart 8 Deluxe DLC-baan van set 3?

08-12-2022

6

Erik

Itemkeuze scherm na downloaden update Mario Kart 8

3

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe-update laat je zelf items instellen

07-12-2022

6

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

8 dec 22 om 20:50

#7839‍

3557 XP | 413 comments

Is natuurlijk allang bekend dat er iets wordt aangekondigd rondom Crash, op 8 december. De geruchten over "Wumpa League" gaan helemaal terug naar toen Crash Bandicoot 4: It's About Time net uit was. Toen dacht iedereen nog dat het een DLC-pakket voor deel vier zou zijn. Er waren heel wat concepten die de game uiteindelijk niet haalden, dus was DLC niet zo'n vreemde gedachte. Toch was het iets compleet anders. Hopelijk lijkt het niet teveel op Crash Bash, want dat was uiteindelijk een vrij matig antwoord op Nintendo's Maio Party-formule. Was ook de eerste Crash-game die niet door de originele makers (Naughty Dog) werd ontwikkeld, maar door Eurocom (wel nog in opdracht van Sony toen).

Benieuwd wat voor game deze "Wumpa League" echt gaat zijn. Hoeft van mij echt geen Super Smash Bros-variant te zijn of op Crash Bash te lijken. Toch heb ik best vertrouwen in Toys for Bob, etc. Alle Crash-games vanaf Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy waren weer uitstekend, net als de Spyro Reignited Trilogy. Zijn overigens ook geruchten voor een "Spyro the Dragon 4", die al sinds omstreeks  2020 in de maak zou zijn. Dat lijkt me ook wel tof, al zullen we zien wat Activision-Blizzard echt laat zien tijdens The Game Awards.