Palworld heeft al zijn eigen Pokémon-mod

Je kunt echt met Pokémon spelen in Palworld. Contentcreator Toasted heeft een Pokémon-mod laten zien.

Toasted heeft een mod gedeeld voor Palworld, ook wel bekend onder de naam Pokémon Gun. In deze mod veranderen de Pals in Pokémon en de personages in bekende personages uit het eerste seizoen van de anime, voor zover te zien is. Wie de mod precies heeft gecreëerd is onbekend.

Palworld kreeg al veel vergelijkingen met Pokémon doordat sommige Pals heel erg op Pokémon lijken. De meest gelijke is Cremis omdat deze lijkt op een shiny versie van Dynamax Eevee.

Cremis_Eevee_dynamax_shiny

De mod is nog niet goedgekeurd door de ontwikkelaar Pocketpair. Hierdoor is het vermoeden dat het via een backdoorcode in de game is gezet. Hoe dit er precies uitziet wordt morgen bekend. Dan wordt de Youtube-video gepubliceerd.

Palworld is al meer dan 5 miljoen keer verkocht op Steam en heeft 45000 positieve recensies tegenover 3000 negatieve.

Wat vind jij van Palworld? Laat het ons weten in reacties!

 

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

1

Rik

Hoofdrolspeler Detective Pikachu-film heeft nog niets gehoord over vervolg

0

Nieuws Hoofdrolspeler Detective Pikachu-film heeft nog niets gehoord over vervolg

22-01-2024

4

Coen

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Mark

3

Nieuws Even (voor de eerste keer) voorstellen: Mark

22-01-2024

7

Redactie

Discussieer met ons mee! 2

N2up

22 jan 24 om 19:39

#12714‍

1689 XP | 331 comments

Nu heb ik er bijna zin in. Helaas van de geweren. Die vind ik nog steeds niks. Had liever alleen melee en magic gehad

rob1N

23 jan 24 om 14:31

#12725‍

5902 XP | 1139 comments

Het heeft mij nog steeds niet echt overtuigd en dat zal ook niet zo snel en gemakkelijk gaan. Pokemon is een van mijn favoriete franchises, dat wordt niet zo snel overschaduwd door ripoffs. het mag dan op bepaalde vlakken beter/leuker zijn, het spreekt me nog niet aan. Het mist dat stukje 'magie' wat Pokemon voor mij heeft. Pokemon designs zijn (op wat misbaksels na) goed doordachte characters met een soort backstory en lore, terwijl ik dat bij Palworld nog niet echt heb gezien. Het enige dat ik zie zijn niet-originele designs die elementen van Pokemon jatten om zo iets nieuws in elkaar te flansen. Voor een game die er zo 'adult' uit wilt zien, vind ik de Pals te cartoony en schattig ogen. Het slaat voor mij dus gewoon de plank mis. Ik juich dit soort games echter wel toe. Concurrentie is gezond en zorgt voor meer druk bij de concurrenten. Hopelijk doet Gamefreak er inspiratie en ideeën uit op. Er zitten namelijk wel toffe mechanics in Palworld die ik best in Pokemon zou willen zien. De interactie met je Pokemon zou best wel wat beter uitgewerkt mogen worden. En dan bedoel ik niet die picnic-onzin. Een eigen base bouwen bijvoorbeeld en dat je met verschillende Pokemon ook bijpassende bijdrages kan leveren aan dat proces... nou goed, dat dus.