Claim deze week nog je gratis cadeautje in Pokémon Café Remix

  • Nieuws

  • 17 nov 21 om 14:40

  • Mitch

  • 0

Presentje van het huis.

Onlangs behaalde Pokémon Café Remix de 10 miljoen downloads. Het Twitter-account van de game kondigde aan dat spelers een gratis cadeautje kunnen claimen. Dat kan deze week nog t/m vrijdag 19 november, dus mocht je die willen claimen: wees er snel bij!

Pokémon Café ReMix is een Free-to-Start game waarin je een café runt in de Pokémon-wereld, zowel je klanten als personeel zijn Pokémon. Door verschillende spelmodi en puzzels te spelen zorg je dat de juiste bestellingen geserveerd worden. Golden Acorns zijn de in-game currency van het spel.

Pokémon Café Mix was sinds 24 juni 2020 beschikbaar voor de Nintendo Switch als een Free-to-start game. Sinds een flinke update op 28 oktober gaat de game door het leven als Pokémon Café Remix. Het spel is gratis om te downloaden.

Duik jij het café weer in om Golden Acorns te claimen of ben je te druk met Brilliant Diamond en Shining Pearl? Laat het weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Monster Hunter Rise krijgt bizarre cross-over met Sonic the Hedgehog

3

Media Monster Hunter Rise krijgt bizarre cross-over met Sonic the Hedgehog

17-11-2021

0

Erik

Pokémon Go x Ed Sheeran lijkt realiteit te worden

0

Nieuws Pokémon Go x Ed Sheeran lijkt realiteit te worden

17-11-2021

0

Mitch

Reageer als eerste!