Castlevania Dominus Collection krijgt fysieke release

  • Nieuws

  • 29 aug 24 om 23:56

  • Jeroen

  • 0

Deze verzameling van de DS-versies van Castlevania werd twee dagen geleden ineens aangekondigd. Niet alleen aangekondigd, maar hij was zelfs al meteen te koop in de eShop!

Altijd leuk natuurlijk, zo’n shadowdrop. En je kan de fans en verzamelaars al horen denken dat veel van de vorige Castlevania-releases uiteindelijk ook fysiek werden uitgebracht, dus dat zal hopelijk ooit ook met de Dominus-collectie gebeuren? Jazeker, want nu is al bekend dat Limited Run de fysieke release van deze titel op zich gaat nemen. De drie Castlevania-spellen voor de DS staan op deze collectie, en net als met de fysieke release van Castlevania Advance Collection krijgt elke titel zijn eigen cover. Welke cover je wil kan je dan kiezen als je de game gaat bestellen. Dawn of Sorrow (2005), Portrait of Ruin (2007) en Order of Ecclesia (2009) behoren tot de covers waar je uit kan kiezen. Haunted Castle, de arcade-versie van Castlevania die ook in deze collectie zit, heeft geen eigen cover.

Heb je de originele released op DS ooit gespeeld, of gaat deze release jouw kans zijn om deze eindelijk eens te proberen? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Releasetrailer voor Emio – The Smiling Man

0

Nieuws Releasetrailer voor Emio - The Smiling Man

30-08-2024

0

Jeroen

Makers van Gris kondigen nieuwe game aan: Neva

1

Media Makers van Gris kondigen nieuwe game aan: Neva

29-08-2024

1

Coen

Reageer als eerste!