Capcom: "We overwegen vervolg Ghost Trick bij genoeg spelers"

  • Nieuws

  • 15 jun 23 om 08:52

  • Erik

  • 1

Capcom geeft aan dat ze een vervolg op Ghost Trick: Phantom Detective overwegen als de remaster genoeg spelers heeft.

Producer Shingo Izumi meldt dit in een interview met Game Informer. Izumi: “Ik hoop dat het aantal mensen dat deze game speelt groot genoeg is dat het ervoor zorgt dat we een vervolg gaan overwegen.”

Geestelijk vader Shu Takumi is ook enthousiast: “De krachten van de dood kunnen misschien mogelijkheden [voor een vervolg] introduceren.” Hij benoemt echter wel dat het hele verhaal van Ghost Trick in één spel verteld wordt, dus dat het maken van een vervolg lasig wordt.

Ook Izumi geeft niet meteen het groene licht en zegt dat ze nog geen tijd hebben gehad wat om na te denken over wat erna komt, omdat ze op dit moment al hun zinnen zetten op het overbrengen van Phantom Detective.

ghost trick switch screen

Screenshot uit Ghost Trick: Phantom Detective. Rechts zie je een van de hoofdpersonen, Lynne.

Ghost Trick: Phantom Detective komt deze maand uit op de Nintendo Switch: 30 juni. Op dit moment is er een demo beschikbaar, die je alvast van de verhalende puzzels laat proeven.

Het spel is een remaster van de gelijknamige Nintendo DS-titel die in 2011 verscheen. Jij speelt als Sissel, een man die is overleden, maar daardoor krachten heeft gekregen om anderen voor dit noodlot te behoeden. Het is tijdens de Nintendo Direct van februari 2022 aangekondigd.

Bron: Game Informer

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

30-05-2024

0

Martijn

2023 telt 21% meer nieuwe Switch-games dan jaar ervoor

2

Nieuws 2023 telt 21% meer nieuwe Switch-games dan jaar ervoor

15-06-2023

4

Erik

Nobody Saves The World krijgt fysieke versie op Switch

0

Nieuws Nobody Saves The World krijgt fysieke versie op Switch

14-06-2023

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

15 jun 23 om 13:25

#10267‍

3825 XP | 719 comments

ik heb het gemist voor de DS, maar deze komt zeker wel binnen. dus als een vervolg mogelijk is, raad ik sowieso aan mensen om deze classic te kopen.