Bye Sweet Carole uitgesteld tot 2025

Het langverwachte spel Bye Sweet Carole zal niet meer in 2024 verschijnen, zoals oorspronkelijk gepland. Ontwikkelaar Little Sewing Machine heeft vandaag aangekondigd dat de release is uitgesteld naar 2025.

In een verklaring legt het team uit dat de extra tijd nodig is om de kwaliteit van zowel de gameplay als de kunst verder te verbeteren.

“We hebben hard gewerkt aan een prachtige en emotionele game, maar zoals iedereen die ooit een game heeft gemaakt weet, is dat geen gemakkelijke taak. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om de release van Bye Sweet Carole uit te stellen naar 2025. Dit geeft ons de nodige tijd om de kwaliteit van de gameplay en kunst, waar je in eerste instantie verliefd op bent geworden, verder te verfijnen,” aldus Little Sewing Machine.

Het volledige statement van de ontwikkelaar kun je hieronder in hun eigen post op X lezen:

Staat Bye Sweet Carole op jouw wishlist? En wat vind jij van het statement van Little Sewing Machine over de focus op kwaliteit? Praat mee in de comments!

Bron: @byesweetcarole op X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij The Plucky Squire komt volgende maand naar Nintendo Switch

2

Nieuws The Plucky Squire lanceert volgende maand op Nintendo Switch

15-08-2024

1

Erik

Actievolle roguelite Elsie in september naar Nintendo Switch

0

Media Actievolle roguelite Elsie in september naar Nintendo Switch

15-08-2024

2

Karlijn

Reageer als eerste!