Blossom Tales II verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 8 jun 22 om 15:34

  • Dennis

  • 0

Het vervolg op Blossom Tales komt op 16 augustus digitaal uit op de Nintendo Switch. Een fysieke versie volgt later.

In een nieuwe trailer zien we dat Blossom Tales II: The Minotaur Prince wordt uitgebracht op 16 augustus. Net als zijn voorganger is Blossom Tales II een 2D-avontuur, dat inspiratie haalt uit games als The Legend Of Zelda: A Link To The Past en films als Labyrinth en The Princess Bride.

De nieuwe trailer geeft ons niet alleen een releasedatum, maar laat ook een aantal van de bazen zien. Zo zien we een gigantische gier, Vlad de vampier, en One-Hook Willy, het heldin Lily lastig maken.

Er komt ook een fysieke versie beschikbaar voor de Nintendo Switch, uitgegeven door Limited Run Games. Daarvan is nog geen datum bekend. Deel één in de serie, Blossom Tales: The Sleeping King verscheen in 2017 en werd door Erik beoordeeld met een 7.4.

Kijk jij uit naar een vervolg op Blossom Tales? Of heb je het eerste deel nog niet kunnen spelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt demo

3

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt demo

08-06-2022

3

Rik

Bekijk hier Pokémon: Hisuian Snow – Aflevering 2

0

Nieuws Bekijk hier Pokémon: Hisuian Snow - Aflevering 2

08-06-2022

3

Rik

Reageer als eerste!