Beleef vijf klassieke Nintendo 64-borden uit Mario Party met Mario Party SuperStars

  • Nieuws

  • 15 jun 21 om 18:30

  • Kitty

  • 0

Een nieuw oud feestje komt eraan op de Nintendo Switch: in Mario Party Superstar kun je de beste borden van de Nintendo 64-versie opnieuw beleven!

Mario Party Superstar heeft vanaf het begin een online multiplayer, zodat je lekker op afstand met elkaar kunt vechten om sterren. Ook kun je nu tussendoor opslaan, zodat je niet urenlange potjes in één keer hoeft uit te spelen.

Mario Party is terug met vijf klassieke borden uit de Mario Party-games voor de Nintendo 64. Op het bord Peach’ verjaardagstaart uit het oorspronkelijke Mario Party wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel. Houd op het bord Ruimtestation de timer in de gaten om niet door Bowsers muntenstraal te worden geraakt en munten te verliezen. In Mario Party kan het tij snel keren, dus feestgangers kunnen maar beter op hun hoede blijven. Deze en alle andere spelstanden kunnen overigens ook online worden gespeeld!

Waag een poging in een superster-waardige collectie minigames uit de Mario Party-serie. Of je nu in de bordspelstand munten voor sterren verzamelt of even oefent in losse games, er is niets fijner dan als laatste over te blijven in ‘Zinkende zwammen’ of ‘Commando Shy Guy’. Alle minigames worden gespeeld met de knoppenbesturing, dus je kunt een Joy-Con-controller gebruiken, of een Nintendo Switch-Pro-controller of een Nintendo Switch Lite tevoorschijn halen.

Mario Party Superstars verschijnt op 29 oktober op de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Metroid Dread: 19 jaar geduld a.u.b.

0

Special Metroid Dread: 19 jaar geduld a.u.b.

15-06-2021

1

Dyon

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 lanceert in 2022 en krijgt nieuwe trailer

1

Nieuws The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 lanceert in 2022 en krijgt nieuwe trailer

15-06-2021

1

Erik

Reageer als eerste!