Bekijk hier Pokémon: Hisuian Snow - Aflevering 3

  • Media

  • 24 jun 22 om 15:08

  • Dennis

  • 1

De derde en laatste aflevering van de miniserie Pokémon: Hisuian Snow is nu te bekijken. De aflevering heet ‘Two Hues’ en speelt zich net zoals de voorgaande delen af in de wereld van Pokémon Legends: Arceus. 

In de laatste aflevering arriveert een oudere Alec opnieuw in Hisui, en is hij benieuwd hoe het nu is met zijn vriendschap met Zorua. Ook krijgen we antwoord op de vraag of mensen en Pokémon samen kunnen leven in dezelfde wereld.

Heb je een deel gemist? Aflevering één ‘Onto the Icy Blue’ is hier terug te kijken en aflevering twee ‘Fiery Reflections in Snow’ vind je hier. En krijg je geen genoeg van een shiny Zorua? Op dit moment is een Shiny Baneful Fox Mask te claimen in Pokémon Legends: Arceus.

Wat vond je van deze miniserie? Smaakt het naar meer of zie je liever een serie gebaseerd op een ander Pokémon-deel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

Tentacool (Off the Hook) komt terug in nieuw jasje in Splatoon 3

6

Nieuws Tentacool (Off the Hook) komt terug in nieuw jasje in Splatoon 3

24-06-2022

3

Rik

Pocky & Rocky Reshrined – Een heerlijke remasterclass

0

Review Pocky & Rocky Reshrined – Een heerlijke remasterclass

24-06-2022

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

27 jun 22 om 10:44

#5609‍

5416 XP | 1043 comments

Ben niet zo kapot van miniseries op zich want je krijgt nooit echt een karakter volledig te leren kennen. Ik houd wel van de wat meer volwassene stijl.