Banjo-Tooie binnenkort beschikbaar op Nintendo Switch Online

De Nintendo 64-klassieker Banjo-Tooie verschijnt volgende week op de Nintendo Switch Online-dienst.

Dat kondigde Nintendo of America vandaag officieel aan op hun YouTube kanaal, in een video over de Nintendo 64-update van de Nintendo Switch Online service. Voor leden van de Expansion Pack-tier is de game vanaf 25 oktober 2024 beschikbaar.

Banjo-Tooie is de langverwachte opvolger van het populaire Banjo-Kazooie, dat al speelbaar is op de Nintendo Switch. Deze geliefde 3D-platformer is net als het origineel ontwikkeld door Rare. Voor wie het spel niet kent: in Banjo-Tooie keert de boze heks Gruntilda terug, vastbesloten haar schoonheid te herstellen met de Big O’Blaster, terwijl Banjo en Kazooie haar plannen moeten stoppen. De game biedt veertien multiplayer-minigames en negen uitgestrekte werelden, waaronder Hailfire Peaks en Jolly Roger’s Lagoon, vol geheimen en bizarre bewoners. Banjo en Kazooie beschikken over nieuwe bewegingen en kunnen getransformeerd worden door de tovenaars Mumbo-Jumbo en Humba-Wumba. Jamjars begeleidt spelers stap voor stap in hun ontwikkeling, waardoor ze optimaal van het avontuur kunnen genieten.

Bekijk hieronder de trailer voor Banjo-Tooie op Nintendo Switch Online!

De officiële aankondiging van Banjo-Tooie voor Nintendo Switch Online.

Zit jij 25 oktober paraat om het spel meteen te spelen? Of ben jij in afwachting van een andere Nintendo-klassieker voor Nintendo Switch Online? Laat het ons weten in de comments!

Bron: YouTube kanaal van Nintendo of America

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Super mario party jamboree nintendo switch logo

0

Media Super Mario Party Jamboree krijgt releasetrailer

18-10-2024

0

Karlijn

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Tokyo Game Show: iets anders dan in Europa

1

Special Tokyo Game Show: iets anders dan in Europa

17-10-2024

2

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Lucas

1 uur geleden

#14649‍

750 XP | 143 comments

Vet! Nooit gespeeld, maar het bied wel de mogelijkheid dat eens te doen. Maar waar blijft Diddy Kong Racing. Heeft Nintendo ooit gezegd dat deze er nog aan komt?